A jó barát megissza a cim borát?
Na, ez már jobb poén. :):) Amúgy, hasonló keresztnév van. :):) Cvi névre hallgat. :):) Kedves név az is. :):)
De, ha mi jó borátok vagyunk. :):) de pedig hittem volna, hogy jóbor is megárt, ha sokk; de már nem vagyok biztos benne;mert múltkor kijöttem már a borból. :):) Abban fürödtem. :):) ABBA fürödtem. XDD
Bori még várat magára; most egyelőre le kell üljek pihenni, aztán majd dumálok vele.:)
:):)
:D :D XD
Na akkor ezt figyeld :~ˇ^˘°˛€˙´˝¸¨˝´&@{}Ä||Ä€Íí{@¨˝´˙`˛°˘~ˇ^˘°˛`˙´˝×÷ßÍ€Đđä>#&@{}<>*Łłí][ĐđĐ[]í€íł^˘°˛`˙€Í˝Í€ˇ^˘°:~ˇ^˘°˛€˙´˝¸¨˝´&@{}Ä||Ä€Íí{@¨˝´˙`˛°˘~ˇ^˘°˛`˙´˝×÷ßÍ€Đđä>#&@{}<>*Łłí][ĐđĐ[]í€íł^˘°˛`˙€Í˝Í€ˇ^˘°˛
:~ˇ^˘°˛€˙´˝¸¨˝´&@{}Ä||Ä€Íí{@¨˝´˙`˛°˘~ˇ^˘°˛`˙´˝×÷ßÍ€Đđä>#&@{}<>*Łłí][ĐđĐ[]í€íł^˘°˛`˙€Í˝Í€ˇ^˘°
:~ˇ^˘°˛€˙´˝¸¨˝´&@{}Ä||Ä€Íí{@¨˝´˙`˛°˘~ˇ^˘°˛`˙´˝×÷ßÍ€Đđä>#&@{}<>*Łłí][ĐđĐ[]í€íł^˘°˛`˙€Í˝Í€ˇ^˘°
Na, erre nem számítottál, mi ? :) :) Mármint,te. xd, :):):)
Lengyel, magyar, két jóbarát,
nagyon vicces film a Borat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!