Dezsőke mit csinál a WC-ben?
Figyelt kérdés
Csak folyamatos vízcsobogást hallok. Nem akarok rányitni. (nem rég kelt fel)2023. aug. 23. 08:47
11/41 anonim válasza:
Búvárkodik. Múltkor már talált is egy elsűlyett hajót; és ettygy láda kincset is. Meg egy félig megrágott vajassütőt. :):)
12/41 anonim válasza:
Csinált egy reményszigetet a wcbe.
De gyorsan elvitte a víz.
13/41 anonim válasza:
Megpróbálta megkeresni a Titanicot, csak nem sikerült neki.
14/41 anonim válasza:
Sajnos a wc olyan mint a feketelyuk.Mindent elnyel...:))
15/41 A kérdező kommentje:
Dezsőke ezt minden reggel eljátsza: bemegy a WC-be és perceken keresztül hallani lehet azt a csordogáló hangot. Nem tudok rájönni hogy mi lehet az.
2023. szept. 2. 09:10
18/41 anonim válasza:
Na, vajon, mit ? Bablevest készít; utána pedig egy rokkoncertet fog előadni. Majd még arra hangol . :)
19/41 anonim válasza:
Figyelj az a babszem még jó lesz csalinak, ha mentek Dezsőkével pecázni.
Egyszer egy tóba kellett eresztenem.Mikor felugrott a víz tetejére, kiúsztam és figyrltem ahogy a halak szétcsípkedik.Szóval szerintem csalinak beválik.
20/41 anonim válasza:
...mondjuk biztos h függ attól is h mit ettél azelőtti nap, h a csali sikeres legyen.De esküszöm a halak még veszekedtek is érte.Szóval csak ajánlani tudom.Dobj szét belőle egy fél kilót, és garantálom h előjönnek a halak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!