Az Életben fontos a helyes sírás?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 23:37
1/20 anonim válasza:
Fontos!Pl:önéletrajznál nagyban befolyásolhatja a munkáltatót felvesz-e vagy sem.Pincérként dolgozom,mondjuk ha megírom 1rendezvény menükártyáját ott is fontos,de lehetne még sorolni a példákat.Egy biztos itt a gyakorin nem fontos,utálom mikor vmit félre írok,utána meg jönnek a kommentek tanulj meg helyesen írni stb.:-)
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem annyira, mert már minden fontosat géppel írunk és az kijavítja. Ha meg nem, valószínűleg van egy gép a közelben és azon megtudod bármikor nézni, hogyan kell helyesen írni egy szót.
4/20 anonim válasza:
olvassátok el mégegyszer a kérdést figyelmesen aztán pedig a kategóriát...:D
egyébként az elsőnek igaza van.
5/20 anonim válasza:
(2. válaszoló) Most vettem észre az igazi kérdést. :D:D Most kéne feltenni nekem a kérdés, hogy és a helyes szövegértés mennyire fontos. xD Lehet, hogy emiatt a gépes-elméletem miatt ilyen 'jó' a szövegértésem. xD
6/20 Böse válasza:
Igényteleneknek nem fontos, legfeljebb mindenki igénytelen fogyatékos analfabétának nézi őket. Gondolkozzál már, ha nem tudod a SAJÁT NYELVEDET, akkor mit tudsz?? Ez a legalapvetőbb ismeret egy ember életében. Attól hogy van számológépünk még tudni kell számolni.
7/20 anonim válasza:
éjn tugyak tögéletesen hejesen irni...ugye mijen lyo
8/20 anonim válasza:
Nem értek egyt.Szerintem nem fontos az életben a helyes sírás. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!