Szerintetek ki foglya megnyerni a virágbajnokságon a lúdugrást?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 10:31
1/21 anonim válasza:
Nils Holgersson Márton gúnárjával.
3/21 anonim válasza:
Szerintem a lúdugrást csak egy lómai nyerheti majd meg.
4/21 anonim válasza:
Málmint *nyelheti, és *szelinted, ugyebál...? Áve, Cézál!
5/21 anonim válasza:
Szerintem valemelyik ország válogatottja fogja megnyerni, és nem a foglyok.
🤣🤣🤣
6/21 anonim válasza:
Gőgös Gúnál Gedeon a csúcstaltó.
8/21 anonim válasza:
Hát egy lúd. De, mivel háttal nem kezdünk mondatot, így megfordulok; de akkor így eltűnik a lúd; mert szem elől tévesztettem, mert így a hátam mögé került. Ebből következik az egyenlet megoldása = nincs lúd. Vagy nincs, ami ugorjon; vagy nincs mit átugrani; de attól még a Peti ott áll, és megfújhatja a rajtsípot. Csak gondoltam, szólok. És akkor győztest majd nem hírdetünk; hanem mindenki felfurakászodik a dobogóra; és egyöntetű lesz az első helyezés mindenkinek; kivéve, aki nem vett részt rajta; vagy részt vett, de ő egy cserepes növény, akit egy lovaskocsi húzott el a célig. Vagy egy mutáns, százlábú billentyűzet a hátsó raktárból; ahova csak a legbátrabbak mehetnek oda be. A többiek ki vannak tiltva. Amúgy se férnén(e)k el annyian. De viszont a többiekre ott vár a szauna, meg a dzsakuzzi. Úgyhogy semmi vész; minden megoldódni látszik. Még masszázsfotel is van. De nem csak a fotel masszázsol el, hanem vannak még ott többi virágbajnokok is, mint pl egy serpenyő, aki szabadidejében masszőrként dolgozik; vagy a Jani, vagy a Bianka. Meg még a Teri, aki valójában egy lúd; és mégvalaki, akinek még nem derült ki a neve, ő is még ott van, de profin masszíroz ő is. Ja, várjunk; most kaptam az infót; hogy Masszí Rozinak hívják. Ő egy ilyen masszív ember. Vagy lúd. Vagy már ki tudja ezt is; most nem jártam utána, de szeretik őt is. Van egy könyve is, amit ki lehet kölcsönözni. Na, az szól még pl a ludakról, meg a legnagyobb virágbajnokokról. :):) És a Sanyiról; meg egy nyócpupu tevéről, akinek Micskusz a neve; ő maga választotta magának;mert menőn hangik. És egyébként tényleg. Valamint még eszik sznekket. :):)
9/21 anonim válasza:
Foglya ? talán inkább fogja! Helyesírás gyermekem nem megí ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!