Szoktál énekelni a TESCOban? : D
Figyelt kérdés
XD!!! <32010. okt. 15. 18:34
11/26 A kérdező kommentje:
semmi baj,elnézem... am helyesírási hiba... de mind1 :))
Ez aranyos volt,örülök,hogy eszedbe juttattam xDD
Kár lett volna ezt a sztorit magadba tartani :DD
2010. okt. 16. 12:36
12/26 anonim válasza:
aha! Múltkor úgy mentem, hogy a fülemen maradt az mp3 és elkezdtem ordítva énekelni a konzerveknél AC DC-től a Highway to Hellt :DDD És csak egy perc után vettem észre, hogy bámulnak. xDDD
13/26 A kérdező kommentje:
De jó,akkor nem vagyok egyedül xDDD
2010. okt. 16. 13:44
14/26 M@x válasza:
Frissen sütött pékáru
a hús pultban kapható,
15%-os kedvezménnyel kapható!
Mer' a kisebbség is számít,
TESCO!
15/26 anonim válasza:
Hát egyedül nem mindig csakha nemvok 100as . :D
Am ha haverokka lvagyok vagy valami akkor azt hogy "Szeretiik a tiik a meeggyyeeeett, Ketten szeretüünk mi eggyeeet" XDD
Olyan jó :D
16/26 anonim válasza:
én inkább fütyülőm a What a Wonderful World-őt és közben csetintgetek...mindezt ugy hogy nincs a fülemen semmi, szal még arra se foghatom...xD
17/26 anonim válasza:
$WeNdy$ te nem ezt szoktad énekelni? http://www.youtube.com/watch?v=KYzhrPeiloQ XD
18/26 anonim válasza:
Igen, mivel ott vagyok pék és valamivel fel kell magamat vidítani, ha egyedül osztanak be dolgozni.
19/26 A kérdező kommentje:
:DD
2010. nov. 21. 22:12
20/26 anonim válasza:
Amikor a hangosbemondóból (vagy rádióból vagy mit tudom én, honnan jön a zene...:-D) olyan szám megy, amit ismerek, akkor szoktam énekelni!
De csak halkan.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!