Nincs humorérzékem?
De.Van.Múltkor ideadtad nekem megőrzésre; nem emléxel? Hová is tettemmm... (?) :)
[Amúgy,ezen énse nevettem volna;mellékesen.]
Sokszor az ilyen emberek csinálnak "viccet" magukból. A vakok, vagy amputált kezű, lábú emberek rengetegszer csinálnak viccet magukból, és általában nem sértődnek meg, ha más is viccelődik vele. Persze nem mindegy, hogy, de az említett eset simán beleférhet ebbe. Ez egy pantomimes, az a lényege, hogy eltúlozza, kiemeli a sajátosságokat, és igen, előfordul, hogy gúnyosan.
Ha láttad az Életrevalók c. filmet, érted mire gondolok. A legtöbbször nem vágynak szánakozó pillantásokra, és hogy mindenki feszélyezve érezze magát mellettük, csak mert sánták, kerekesszékesek, vakok stb. Ez csak jobban kiemeli, hogy ők "mások".
Persze, ha neked ez nem volt vicces, teljesen oké, ettől még van humorérzéked, csak más. Igazából aranyos, hogy belegondoltál, hogy a bácsi, hogy érezné magát. De szerintem a bácsi nem vette volna a szívére, a pantomim művészet már csak ilyen. A karikatúrákon se kell megsértődni, az is a hibákat, és az egyéni dolgokat emeli ki :))
"rengetegszer csinálnak viccet magukból, és általában nem sértődnek meg, ha más is viccelődik vele"
Cö-cö, kedves 3-as. Ismered Cyrano legendás mondását? "...magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!