T.kos kérdése:
Figyelik a gondolatomat? Ne nézz hülyének!
Figyelt kérdés
Tudom, én is azt hittem, hogy hülye vagyok, de nyugi. Nem! Napokban észrevettem, hogy a facebook olyan hirdetéseket dob fel, amire csak éppen rágondoltam egy napon! De nem mindig, csak pl. Ma egy karkötőt láttam valakin és megjegyeztem magamban, hogy nem rossz. 10 perc múlva jöttek a képek facebookon. Nem is beszéltem róla és nem is kerestem rá. Más tapasztalta? Pfizerrel oltottak 😅2023. aug. 7. 00:20
1/9 Balázs Szeles válasza:
Valószínűleg úgy tudja ezt a Meta (A Facebook anyacége), ahogyan interaktáltál a poszttal: nyomtál-e rá Tetszik-et, milyen féle Tetszik-et nyomtál rá, mennyi ideig nézted, megnézted-e a hozzászólásokat, ha a posztban volt hivatkozás, rákattintottál-e, elmentetted-e a posztot, stb.
2/9 anonim válasza:
Ha felfigyeltél egy karkötőre, akkor gondolom érdekelnek az ilyesmik, azaz szoktál ilyeneket nézni/lájkolni, máskor is dob fel hasonlókat. Csak akkor nem feltűnő, mert nem foglalkozol vele, most meg pont azért vetted észre, mert amúgy azon járt az agyad.
Az oltásnak meg halvány lila gőzöm sincs, hogy mi köze ehhez, max azért néznélek hülyének, ha azt gondolnád, hogy valami gondolatolvasó nanorobotok kerültek beléd.
3/9 anonim válasza:
Vagy csak érzékelte a Facebook, hogy a karkötős emberrel tartózkodtál egy helyen, és megpróbál az ő érdeklődési körébe tartozó hirdetéseket feldobni neked is, hátha...
4/9 anonim válasza:
Érdekes, hogy az meg sem fordul sok ember fejében hasonló esetben, hogy micsoda véletlen, vagy hogy kár volt arra kattintani, csak a megfigyelés, lehallgatás, gondolatolvasás...
6/9 anonim válasza:
A gondolataidat (még) nem, de minden mást igen.
A környezeted zaját, beszélgetést, bármit.
Igen akkor is amikor nem telefonban beszélsz.
A Facebook és a messengerer a legnagyobb kémprogramok. Amihez te örömmel és mosolyogva adsz engedélyt.
7/9 anonim válasza:
#6 Olyan tesztről még nem hallottam, hogy direkt egy bizonyos termékről, pl. pelenkáról, vagy padlószőnyegről beszélgettek volna egy telefon mellett hangosan, a nevét többször megemlítve, hogy kiderüljön, fog-e ilyet ajánlani a Google vagy a Facebook, csak a vádaskodás megy.
8/9 anonim válasza:
#7-es próbáld ki. Tedd le a telefont az asztalra fusson rajta a Facebook meg a messengerer és kezdjetek beszélgetni valami témáról. Pl utazás vagy bármi. És láss csodát. 😅
9/9 anonim válasza:
Az előbb még nem kellett ehhez futnia a Facebooknak, de így sem hiszem, és nem fogom kipróbálni, nem érdekel. Amúgy kevésbé általános témát kell választani, amit biztos, hogy reklámoznak, bár így sem lehet kizárni a véletlent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!