Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az az ék, amire p betű van...

Az az ék, amire p betű van írva, tud sütni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. aug. 6. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
fazék, bele p-betű; fazpék. :):) xddd semmi csúnya, csak most ez jutott eszembe; ezt találtam ki. :):) Én amúgy szeretem a P-ket; mert jóféle dolgokat tudnak létrehozni a sütés tudományával által. :):) És szoval tényleg semmi köze a káromkodáshoz; csak próbálgattam, hogy miben lehet még "ék", és hozzátettem a p-betűt oda; ahol a pék szóban a "P" -betű szokott állni. Professzionális vagyok; tehetséges vagyok. :):) A logika az menő. :):) Ezt a nevet is fogom adni a kislányomnak; hogy Kish Logika. :):) Gikkinek fogjuk majd becézni. xDD Semmiez minden; felejtsétek el. :):)
2023. aug. 6. 15:02
 3/6 A kérdező kommentje:

De a fazpék főzni, nem pedig sütni tud. Bár várjunk csak! Fazék = főzés. Pék = sütés. Hoppá! Ő akkor főzni és sütni is tud! Akkor mégis csak helyénvaló ez!

Levédetjük? Egynap lehet, hogy ezt fogják használni a főzni is és sütni is tudó emberekre. Akkor pedig vagyonosak leszünk, mert meg kell tőlünk vásárolniuk a szóhasználati engedélyt.

Igazából én voltam a gyenge megfogalmazó, mert a válasz egyszerűen csak "pék". Ehhh...nagyon gyenge megfogalmazás volt, tudom. Nem vagyok jó a humor-féleségek terén, ez nem az én területem.

"Én amúgy szeretem a P-ket; mert jóféle dolgokat tudnak létrehozni a sütés tudományával által. :):)" - Nagyon tetszik a megfogalmazásod! :D

Szegény! Már előre látom és sajnálom. A franciák úgy beszélnek, mintha lenyelnék a nyelvüket. [Buááá!!! Kiráz a hideg is, ha rájuk gondolok.] Ő pedig sokat fog sóhajtozva beszélni, mert nem fogják jól kihallani a "h" betűt. És így mondja majd (a h betűt jól megtoldva): "KishÖ!" Azt hiszik majd, hogy valami köhögési betegsége van. Majd mond meg neki, hogy volt egy valaki, aki előre látta ezt és részvétet kívánt neki. (Aztán meg közöld azt is, hogy a nevet egyébként hivatalosan meg lehet változtatni, és be is lehet perelni a szülőt azért, mert ilyen hátrányos helyzetbe hozta a gyerekét.))

Gikki? - Nem tudom, hogy ez micsoda, én tájékozatlan vagyok a filmek, közszereplők, celebek, mainstream meg hasonlók terén. Ez is ugyanolyan foghíjas megnevezés lenne, mint az én p betűs ékem?

2023. aug. 6. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:

"ugyanolyan foghíjas megnevezés lenne, mint az én p betűs ékem?"

Nem, ez ROSSZABB! :D:D xD

"Levédetjük?"

Amúgy szerintem nem kell levédetni; elég gyatrán hangzik így is; nem hiszem; hogy én is fognám használni. :):)

2023. aug. 6. 21:36
 5/6 A kérdező kommentje:

:D

Én is kételkedek abban, hogy valaha bárki is használná, de mivel a(z egyes) szavak jelentése néhány évtized alatt meg szokott változni, így nem tartom valószínűtlennek, hogy valaki egyszer majd igényt tartana rá, ami akkor remek szónak fog minősülni. :D

2023. aug. 7. 07:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Max rétet, de a rétessel már bajok lesznek.
2023. aug. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!