Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van olyan, akinek a bőrönd...

Van olyan, akinek a bőrönd alatt is pénz van?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Igen, például én.

Váltottam a bankban az Eurót, letettem az asztalra.

Véletlenül pont rátettem a bőröndöt és csomagolni kezdtem. Még nem voltam kész, amikor keresni kezdtem a zsozsót, - elhagytam, ellopták! -, a frász majd' kitört, legalább egy órát kerestem, de közben azért becsomagoltam és a görgőire téve a csomagot, rádöbbentem, hogy a bőröndöm alatt is pénz van.

Azóta is fáj a bal lában, akkora kő esett le a szívemről...

Már hazajöttem, de ne aggódj, a pénzt sikerült elkölteni.

2023. aug. 4. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Hova tetszett utazni?
2023. aug. 4. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Csak ide a sógorokhoz, ausztriai Salsa raftingra, az olyan vadvízi evezés - príma volt.
2023. aug. 4. 13:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is szólt, hogy tartson magával a gyakori közösség, hiába váltogatunk így eurókát, ejnye
2023. aug. 4. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Huuu, egyszer volt sok pénz a kezembe.Kb 8o ooo euró.És azt egy hátozsákba tartottam.Volt egy kontrol a lakótömbbe, és beengedtek valakiket a lakásba.Én meg épp dolgoztam mikor megtudtam.Nem tudták meg, de a táskát félre rakták.Nem sejtették h pénz van benne.
2023. aug. 5. 12:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Én már az elején tudtam, hogy ön legyen milliomos, kérdések nélkül.
2023. aug. 5. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem a pletykás szomszédok folyamatosan azzal cukkolnak hogy nekem a bőrönd alatt is pénz van, mióta a faluban kitudódott, hogy utazás előtt mikor levettem a bőröndöt a szekrény tetejéről, találtam alatta egy ötforintost.

Amióta ennek híre ment, azóta én vagyok a Nyíregyhegyesnagypusztai Dagobert bácsi, és mindenki tőlem akar kölcsön kérni, de nem értik meg, hogy öt forintot sajnos nem tudok felváltani.

2023. aug. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!