Ki szeret itt engem? Vàrod màr a HP 7-et?
Figyelt kérdés
én téged szeretlek a legjobban:)<32010. okt. 14. 18:51
11/36 anonim válasza:
hülye:DD..már megint nem öltöztél fel hogy fázol?:O:D
12/36 anonim válasza:
eztmostnekem írod?:D:D mostiskésővanxD:D
13/36 anonim válasza:
neem,hanem a szomszédos babi néninek:DD...Neked hát:DKiváncsi vagyok h innen mikor fognak elzavarni:DD
14/36 anonim válasza:
jaaaah:D:D én már beszéltem vkikkel má 700 valamennyinél tartunk:D:D sztem má egy hónapja nem nézte meg a kérdező:D:D
15/36 anonim válasza:
ÉÉÉÉN fázoook :D meeegvan megkereslek és megölelek 2 indok 1. nem fogok fázni XD 2. te se leszel bánatos :P
16/36 anonim válasza:
nekem is van pár válaszom 1-2 kérdésnél:Dszeretek kérdésekből chatet kialakítani:$:DD
19/36 anonim válasza:
:DD..am szerintem engem tutira utálnak márxDa másiknál is elakart küldeni,meg még egy párnál:DD
20/36 anonim válasza:
:D:Dna nekem mennem kell tisztálkodni:D:D lehet h méggyüvök mecsekkolom:D hanem akkor csőcső ha mégis akkor is pápáá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!