Csak szerintem lett unalmas és önismétlő a L'art pour l'art Társulat?
Nekem tetszik a műsoruk, számomra szórakoztató.
/különben ha unalmasnak találod, akkor miért nézed?/
Mióta kilépett a Galla és a Laàr, onnantól kezdve ... khm ...
Meg amúgyis angol humor, albán kifli, a szemetet ki hordja ki
Én nemtom, én van, hogy megnézem valamelyik youtube-on fent lévő felvételüket napjában 3X is. :):)
De mondjuk nem minden egyes nap, hanem időnként rámegyek; mert nagyon vicces. :):) És akkor akár széjjel is nézem. :):)
Tehát, szerintem tudhat működni ugyanaz a poén sokszor is. :):)
Amúgy se a színház teszi ki feltétlen az embernek a mindennapjait; de ha időnként elmegy; akkor úgy pont jó.
Meg amúgy nálam pont működik, hogy tényleg tudok ugyanazon a viccen napjában háromszor is röhögni; pl valami annyira jó volt; hogy muszáj visszaznéznem azonnal mégegyszer. Meg amúgy ők nagyon fainul adnak elő, szóval szerintem az tud simán mindig szórakoztatni;
amúgy én egyszer voltam élő előadásukon is. :):)
Szóval én tudok pl akár ugynaazon a poénon nevetni sokszor is. :):) Meg, ha nem folyamatosan hallom; akkor lehet, hogy újra meglep. :):)
Én nem követem őket rendszeresen, de imádom. :):)
Szóval, asszem, én nem_tudnám őket megunni; tehát én mindigis imádni fogom őket. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!