Élhet még Wilson a Számkivetettből?
Figyelt kérdés
Vagy belefulladt a tengerbe...2023. júl. 21. 18:33
11/20 anonim válasza:
A gyíkemberek arra valóak, hogy megöljék Wilsont, erre a célra születtek, ezért mindenképp óvakodjatok tőlük!
12/20 A kérdező kommentje:
Mért kell megölni Wilsont???
2023. júl. 22. 12:29
13/20 anonim válasza:
Mert a gyíkemberek úgy gondolják, hogy nem szolgàlja kellőképp az érdekeiket.
14/20 A kérdező kommentje:
Egy labda???Mért mit kell szolgáljon egy labda???:D
2023. júl. 22. 14:41
15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem attól gyík a gyíkember ,h mire oda jutna ,h rosszat csináljon ,megbánja.A gyíkemberek között nincs gyilkos.Mind jó gyík...
2023. júl. 22. 14:44
16/20 anonim válasza:
Minden gyíkember normálisnak születik, csak már a neveltetésüknél fogva manipulálja és programozza őket a háttérhatalom. És mivel Wilson nem segít nekik, így hát elpusztítják a többi labdával egyetemben. Lol, ekkora f*szságot már fájt leírnom.:D
17/20 A kérdező kommentje:
Hát azért mentem bele a játékba, mert gondoltam lesz benne valami csattanó, de tévedtem.Na mindegy,szerencsére nem a fél életem ment rá.:D
2023. júl. 22. 16:25
18/20 anonim válasza:
Azért Wilson még visszapattanhat, egyenesen az arcodba.:D
19/20 A kérdező kommentje:
Vascsővel vágom vissza :D
2023. júl. 23. 11:12
20/20 anonim válasza:
Minden ősszel így hívják a faragott Halloween tökünket. Jobban mondva Wilsonka a becsületes neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!