Attila úgy érkezett Európába, azt se tudta hun van?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 08:06
2/8 anonim válasza:
Nem,már akkor is be volt állva a lótejtől.
3/8 anonim válasza:
Te, azt nem Józsefnek hívták?
Mintha azt is hallottam volna már róla.
:)
4/8 anonim válasza:
Hát ez az, ha úgy beszlopált a kumisztul, hogy a nevit sem tudta, akkor hunnan tudta vóna, hogy hun van?
Ki tuggya azt ilyenkor?
5/8 anonim válasza:
Szerintem Attila szeretett sátorozni ,kempingezni.Eltévedt a haverokkal és végül a kárpát medencénél feladta ,hogy hazataláljon.Úgy h itt maradt, és megfenyegette a fél világot mérgében
.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen az biztos hogy Kárpátszentbércén kempingeztek először.
2023. júl. 20. 10:04
7/8 anonim válasza:
Figyelj én is felháborodtam volna ,ha nem tudnék hogy hazajutni.Akkor ki kell nyírni mindenkit és kész.
8/8 anonim válasza:
Hunnan tudta vúna hogy merre megyen...!? Térkép nem lészen vút akkoriba'. Úgy vogymuktunk lészen létezeti készen, hugy tájékozúdásrúl mi végen még nem halluttunk léten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!