11/18 anonim válasza:
Ma különösen kitesznek magukért az elmebeteg Kérdezők...
12/18 A kérdező kommentje:
Hát igyekszünk. 🤗
2023. júl. 11. 22:07
13/18 anonim válasza:
Azt mondják, a név kihat a személyiségre. A Rokánát nem merném adni, mert a végén még hányós lesz a baba.
14/18 anonim válasza:
A második olyan, mintha valaki hányna, "rókázna"
A Pesztonka meg olyan, mint a "Betonka"
Fiúnak jó pl Preszton, Preszkott, Péter, Patrik, Pál, Pelbárt
Roland, Ronald, Ron, Rod, Roderik, Roden
Lánynak jó: Roxána,Oxána,Szeréna, Xénia, Ráhel/Rasi, Raffaella
Patrícia, Paul(in)a, Apollónia, Apolka, Ápril(ka)
stb.
15/18 anonim válasza:
*láynak még akár esetleg Bejke is jó pl, csak adjatok mellé második keresztnevet, mert én amikor először megláttam egy névsorban, biztosra vettem, hogy fiúnév.
17/18 anonim válasza:
A #14–15–16-ost vezessék ki kérem, mert ittas állapotban van, akut pszichózis alatt.
18/18 gungasam válasza:
Javaslom a mostanában sokat használt dron kifejezés becézett vagyis kicsinyítővel megtoldott változatát: Dronka! Ez a legszebb , legújabb uniszex név! Fiúnak, lánynak egyaránt! Gyorsan vegyétek mert levédetem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!