Locsolás közben véletlenül létrehoztam egy szivárványt. Mikor jönnek lefesteni?
Figyelt kérdés
Nekem is jobban tetszene valami semleges szín.
Pl legyen fekete.
2023. júl. 11. 19:48
2/9 anonim válasza:
Nem fognak, de legközelebb próbálj csak zöld-fehér színeket locsolni.
4/9 anonim válasza:
#3 Nem állítólag, tényleg nem szín olyan értelemen, hogy nem a feketét látod, hanem a többi szín hiányát.
5/9 anonim válasza:
#4 Igen, de technikailag viszont fel kell vinned a papírra, ellentétben a fehérrel, amit "kihagysz" (jó-jó, létezik fekete papír is, amire meg fehéret kell felvinni). Tehát inkább utóbbi lehetne nem szín az én gondolatmenetem szerint. De valóban, hivatalosan nem szín a fekete, azért írtam hogy állítólag mert én nem értek vele egyet :D
6/9 anonim válasza:
Akkor együnk sok széntablettát, hátha feketét fogunk "locsolni" :D
7/9 A kérdező kommentje:
6#
"A szivárvány olyan optikai jelenség, melyet eső- vagy páracseppek okoznak, mikor a fény prizmaszerűen megtörik rajtuk és színeire bomlik, kialakul a színképe, más néven spektruma. Az ív külső része vörös, míg a belső ibolya. Előfordul az ún. dupla szivárvány is, amelynél egy másik, halványabb ív is látható fordított sorrendű színekkel."
Mikor jössz átfesteni?
Nálatok a faluban mit jelent a "locsolás"?
2023. júl. 11. 20:46
8/9 anonim válasza:
Dupla szivárvány?
Ne, ennyire már tényleg ne legyünk perverzek, egyszer nem elég?
9/9 anonim válasza:
A gyakorin jártam,
Kék színt találtam,
El akart kérdezni,
Szabad válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!