Hogyan lehet jó és minőségi betyárkörte-pálinkát készíteni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 20:02
1/3 anonim válasza:
Fogj egy gerezd betyárt, párold 180 fokon 2 órán keresztül, majd etess vele körtét. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, egy körtemuzsika is jó, de ha ez sincs a közelbe, akkor a Móra Ferenc-könyv is megteszi. ( [link]
Ezután négybe vágjuk föl, még akkor is, ha csak betyár, nem is őrnagy...
(Háromba vágtad, édes, jó Lajosom?
Háromba? Nem. Négy egyforma darabba vágtam...)
Ezután erjeszd meg és főzd le.
2/3 anonim válasza:
Befolytod a betártyt egy kád körtepálinkába és legalább egy hétig benne hagyod...
3/3 anonim válasza:
Inkább építgess várat belőle, egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!