Szeretnél végre Euró lenni Magyarországon ?
Előbb megláttam egy kérdést, amit előtte már kétszer jól elolvastam; de most sikerült félrenéznem; így ez jött ki. XD
Válaszojatokrá,hatutok. :):)♥
Nem őrültem meg!!! Mondjuk az is igaz, hogy sosem jártam nEUROlógusnál, viszont körmönFONT embernek tartom magam, aki FRANKón odafigyel, hogy eleget pihenJEN. Szerencsére senki nem váDOL-LÁRmázással. Ennyire nem vagyok seLEJtes!
Kicsit megéheztem, kedvem támadt egy kis halFILLÉRe. Valami olcsóbb helyen, nem holmi magas áRÚ-BELvárosi étteremben. Mellé valami jóáRÚ-PIA is jöhet. Mondjuk egy kerthelységben, hiszen MÁR KAbát sem kell. A legjobb ahol LÍRAi gitárzene szól, a PENGŐ húrok Schilingelése mindig megnyugtat. Az asztara dísznek meg fokfölDI-NÁRcisz. Azaz ibolya... A lényeg, hogy az étel az utolsó falatig eltűnt, mint a kámFOR-INTek is a pincérnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!