Mit ittál/szívtál/szúrtál a buliban, hogy ilyen idiótaságot vizionálsz?!
2023. jún. 30. 06:58
3/13 anonim válasza:
tető hogy véd meg a fagytól?
2023. jún. 30. 07:06
4/13 anonim válasza:
Apád is kisszéket csinálhatott volna helyetted.
2023. jún. 30. 07:10
5/13 anonim válasza:
#3 Én is ezt akartam kérdezni...
2023. jún. 30. 07:11
6/13 anonim válasza:
Nagy-nagy szerencse kérdező, hogy diploma kell a házak tervezéséhez és ész a megépítéséhez, ezért egyiket sem rád bízzák.
Szerintem nézz meg egy valódi építkezést, itt a nyári szüneted, most úgy sincs neked suli, ráérsz!
2023. jún. 30. 08:14
7/13 anonim válasza:
A felhőkarcolókat is? Alap nélkül? Hogy lenne egyenes? Hogyan építenének alapot? A szél nem fújna?
2023. jún. 30. 08:29
8/13 anonim válasza:
Nem az az oldal szabályzata, hogy óvodás gyerekek nem regisztrálhatnak az oldalra?
2023. jún. 30. 11:06
9/13 anonim válasza:
Amúgy csak megsúgom kedves óvodás kérdező, hogy pontosan így dolgoznak.
Először megcsinálják a falakat, tetőt, külső homlokzatot, bekerül ajtó, ablak és általában utána jön a burkoló, festő, villanyszerelő, gépész, akik már zárt térben tudnak dolgozni.
2023. jún. 30. 11:09
10/13 anonim válasza:
Ja, a sok hülye! Mi úgy csináltuk apámmal, hogy megcsináltuk az alapot, majd alámásztunk, és lefelé kezdtünk falazni, majd legalulra a tetőt megcsináltuk. Aztán megfogtuk a négy sarkát az egésznek, és felfordítottuk, meg a helyére raktuk. Emlékszem, akkoriban k.va nagy hó volt, de mi sose' fáztunk, sose' áztunk! Csak raktuk a téglát lefelé. A végén a kéménybe falaztuk az ördögöt, aki el akarta lopni a titkos módszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!