Vajon lesz európai egyesült államok?
Figyelt kérdés
A kocsmába otó azt monta2023. jún. 27. 12:28
1/11 anonim válasza:
Nem valószínű. A nacionalizmus erősebb.
2/11 anonim válasza:
Ezt valószínűleg a Dobrev Klárától hallotta.
Ez az ő álma és ilyen nyugdíjas rendezvényeken, ezt szokta felvázolni.
Ottó is kimehetett a kocsmából meghallgatni Klárikát, innen az információja.
3/11 A kérdező kommentje:
Otó nekem azt monta ő dékás akor hogyan lenne ő dobrevista
2023. jún. 27. 12:39
4/11 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy "dobrevista".
Csak azt árultam el, hogy honnan hallotta Ottó, ezt az Európai Egyesült Államokról való álmodozást. :)
Lehet éppen úgy be volt b@xva, hogy azt se tudta éppen hol van, de ez megmaradt neki egy nyugdíjas Dobrev előadáson.
5/11 anonim válasza:
Jelenlegi EU-s struktúra kifejezetten Európára lett szabva. Mi értelme egy ide nem illeszkedő formátumot eröltetni? S mégis mit takar ez, azon kívül, hogy az "ország" szót "államra" cseréljük és rámutatunk Brüsszelre, hogy az a főváros?
6/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem volt az ittasan, mer csak pár kommersz vodkát meg egy sör ittunk de csak egy korosóval
2023. jún. 27. 13:27
7/11 A kérdező kommentje:
Majd a minap délután megkérdem én őtet mégis mit akart ezel mondani
2023. jún. 27. 13:27
8/11 A kérdező kommentje:
Tapasztalt kisnyugdijas vagyok engem nem csap be!!!
2023. jún. 27. 13:28
9/11 anonim válasza:
Mijazhogy! Ottonak mindég igazzza van! Három sör után meg kétszeresen is! Már most van!
Nekem mindegy, csak az Ottó ne üljön mellém a kocsmába'! Meg te se'!
10/11 A kérdező kommentje:
Mér került ez át másik KATEGORIÁBA?!
2023. jún. 27. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!