Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Letetem a 9.edik osztájt!:-)))...

Letetem a 9.edik osztájt!:-))) Ki hanyadikat tete le?

Figyelt kérdés

Most június 23adikán volt év záro és megkaptam a bizonyitványt és azt irta hogy letetem a 9.edik osztajt és mehetek 10.edikbe.

Ki hanyadikat tete le?

Hova jártok, általános, gimi, szakközép, technikum?

Én technikumba járok.

Továbi szép napot!

2023. jún. 23. 19:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%

A mi iskolánk már hanyatlik.Nálunk csak 8 osztály volt.

A 9. osztály már valami földöntúli tanítást tanít?

2023. jún. 24. 07:53
 12/33 anonim ***** válasza:
54%
...a csiklócsakra tananyagból megbuktam.;)
2023. jún. 24. 07:54
 13/33 anonim ***** válasza:
47%

11-nek: Aki elvégzi a kilencedik osztályt, az bölccsé, beavatottá avanzsálódik; grandmaster lesz; és már oktathat az első kilenc évfolyamon. :):)

Lehet lenni feketeöves kilencedikesnek. :):) xD

Ha valaki a kilencediket fekete övön teljesítette. :):)

El ne higgyétek, még most jelenleg nincs ilyen, hogy volt kilencedikes oktathat továbbit. :):)

2023. jún. 24. 11:12
 14/33 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Az embereknek nem veled van gondjuk, meg nem hiszik, hogy hazudsz és hidd el sokan most nagyon büszkék rád. A gondod a helyesírás. Hidd el, hogy a legtöbb ember akik olvasták ezt a kérdést, ha megtalálnának megnyuvasztanának ezekért a hibákért. Ugyanis nem tudom, hogy tudod-e, de általános iskola 1. osztályában már megtanulod, ha nehéz maximum 2-ban.

Kérlek a jövőben próbálj meg helyesebben írni, mert hidd el, hogy nincsen undorítóbb és gyilkolnivalóbb annál, mint amikor egy nő/férfi akivel amúgy nem lenne semmi baj helytelenül ír.

Mindem tiszteletemmel: Szurkolok a túlélésért!! ;)

2023. jún. 24. 11:22
 15/33 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, de nem az a lenyeg hogy el tudják olvasni amit irok? Nem a helyesirás a fontos, hanem hogy el tudják olvasni amit irok.

De ettöl függetlenül jogos amit irsz. Majd a jövőben odafigyelek.

2023. jún. 24. 11:32
 16/33 anonim válasza:
100%

23adikán = 23-dikán

év záro = évzáró

bizonyitványt = bizonyítványt

irta hogy = írta, hogy

letetem = letettem

9.edik = 9-dik

osztajt = osztályt

10.edikbe. = 10-dikbe

tete = tette

Továbi = további

2023. jún. 24. 11:34
 17/33 A kérdező kommentje:

16!

Köszönöm szépen!

Elismerem a helyesirásom gyatra, de ez van.😂

2023. jún. 24. 11:45
 18/33 A kérdező kommentje:

14!

Elismerem, rossz a helyesirásom de én gyengénláto vagyok, ezt hiba volt nem közölni. Ez az én saram, hogy most beszoltak, de ugy isten igazábol nem zavar ha beszolnak, bennem nincs szégyenérzet.

2023. jún. 24. 11:47
 19/33 A kérdező kommentje:
Dikmá válaszra nem telik egyiknek se… nagyon kemények vagytok ki tuttatok oktatni a helyesirás miatt de válaszra nem futja.😂😂😂
2023. júl. 7. 10:55
 20/33 anonim ***** válasza:
32%

Halli, kedvess kérdezzö, én mosst járttam másoggyára a 10zedikket a szakkmunkásba, mer megbukktam hejessírásboll. sztem diszklekszijás vok, mek disszgráfilyás is

máss témma, de szted a jukk, az eggy, vaggy, ketö jjé? a tanárrom mindigg aztat mondogata hogy, úggy irgyuk le ahogyan, jjoban nézz ki szerinttem a két jjs jjukk jób mintt a jukk. Szted?

Amúgy hova teted le a 9-et? Erre nem vetemedett neked lelked, letetted eme

tetemdet?!

17/L

2023. júl. 7. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!