Letetem a 9.edik osztájt!:-))) Ki hanyadikat tete le?
Most június 23adikán volt év záro és megkaptam a bizonyitványt és azt irta hogy letetem a 9.edik osztajt és mehetek 10.edikbe.
Ki hanyadikat tete le?
Hova jártok, általános, gimi, szakközép, technikum?
Én technikumba járok.
Továbi szép napot!
A mi iskolánk már hanyatlik.Nálunk csak 8 osztály volt.
A 9. osztály már valami földöntúli tanítást tanít?
11-nek: Aki elvégzi a kilencedik osztályt, az bölccsé, beavatottá avanzsálódik; grandmaster lesz; és már oktathat az első kilenc évfolyamon. :):)
Lehet lenni feketeöves kilencedikesnek. :):) xD
Ha valaki a kilencediket fekete övön teljesítette. :):)
El ne higgyétek, még most jelenleg nincs ilyen, hogy volt kilencedikes oktathat továbbit. :):)
Kedves kérdező!
Az embereknek nem veled van gondjuk, meg nem hiszik, hogy hazudsz és hidd el sokan most nagyon büszkék rád. A gondod a helyesírás. Hidd el, hogy a legtöbb ember akik olvasták ezt a kérdést, ha megtalálnának megnyuvasztanának ezekért a hibákért. Ugyanis nem tudom, hogy tudod-e, de általános iskola 1. osztályában már megtanulod, ha nehéz maximum 2-ban.
Kérlek a jövőben próbálj meg helyesebben írni, mert hidd el, hogy nincsen undorítóbb és gyilkolnivalóbb annál, mint amikor egy nő/férfi akivel amúgy nem lenne semmi baj helytelenül ír.
Mindem tiszteletemmel: Szurkolok a túlélésért!! ;)
Már bocsánat, de nem az a lenyeg hogy el tudják olvasni amit irok? Nem a helyesirás a fontos, hanem hogy el tudják olvasni amit irok.
De ettöl függetlenül jogos amit irsz. Majd a jövőben odafigyelek.
23adikán = 23-dikán
év záro = évzáró
bizonyitványt = bizonyítványt
irta hogy = írta, hogy
letetem = letettem
9.edik = 9-dik
osztajt = osztályt
10.edikbe. = 10-dikbe
tete = tette
Továbi = további
16!
Köszönöm szépen!
Elismerem a helyesirásom gyatra, de ez van.😂
14!
Elismerem, rossz a helyesirásom de én gyengénláto vagyok, ezt hiba volt nem közölni. Ez az én saram, hogy most beszoltak, de ugy isten igazábol nem zavar ha beszolnak, bennem nincs szégyenérzet.
Halli, kedvess kérdezzö, én mosst járttam másoggyára a 10zedikket a szakkmunkásba, mer megbukktam hejessírásboll. sztem diszklekszijás vok, mek disszgráfilyás is
máss témma, de szted a jukk, az eggy, vaggy, ketö jjé? a tanárrom mindigg aztat mondogata hogy, úggy irgyuk le ahogyan, jjoban nézz ki szerinttem a két jjs jjukk jób mintt a jukk. Szted?
Amúgy hova teted le a 9-et? Erre nem vetemedett neked lelked, letetted eme
tetemdet?!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!