Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most mitévő legyek?

Csorokorok kérdése:

Most mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Egyik nap úgy döntöttem, hogy feljavítom a számítógépemet egy újabb memória modullal (RAM) nyers memória module. Megvásároltam egy 8 gigabites DDR4 RAM modult, ami kompatibilis volt az alaplapommal. Mikor szétszedtem a gépházat és az alaplapot is eltávolítottam, észrevettem, hogy a videokártyám nagy, régi darab, ami majdnem teljesen elfedett egy memóriafoglalatot az alaplapon. Ahelyett, hogy előbb kiszereltem volna a videokártyát, úgy döntöttem megpróbálom becsúsztatni az új RAM modult a maradék szabad helyre a foglalatok között.

Nagy erőkkel próbáltam belepréselni az új alkatrészt, de nem fért át a videokártya alatt és többször is nekiütődött a felületen. Még jobban meleg volt az idő, párás volt a levegő és már izzadtam az erőlködéstől. Az egyik próbálkozásnál túl erősen nyomtam és éles reccsenő hangot hallottam. A RAM modul egyik lába eltört és ferdén lógott. Mikor megpróbáltam kihúzni, hogy újra behelyezzem, a törött láb beakadt és még jobban megsérült az alaplap foglalata is.

Eközben szikrázni kezdett a videokártya és füstöt is láttam. Valószínű a RAM modul törött lába zárlatot okozhatott. Nagyon megijedtem, hogy tüzet fog okozni a számítógépben és ösztönösen kihúztam a videokártyát is és mindent kirángattam erővel az alaplapból. Az alaplap foglalatain látszottak az égett nyomok és kiégett chipek. Véletlenül tönkretettem a gépet amiért 8 hónapig dolgoztam, 4090 legjobb ryzen proci.

2023. jún. 23. 07:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mert ez egy aktív troll akinek valamiért ez a mániája, hogy kitalál valami őrültséget emg belevág ilyen képeket, sorban teszik át a kérdéseit a számtech részről a vicc részlegre, tegnap is volt neki egy, csak ez épp valamiért kimaradt véletlen, azért van itt.
2023. júl. 18. 03:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk még nem egy hónapos kérdés szóval engedte jelenteni, hogy rossz kategóriában van.
2023. júl. 18. 03:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a probléma, már megoldottam a gondot, azon kívül nem kell jelenteni, a 7-es válaszoló, és néhány másik válaszoló leírta, hogy mi a teendő az esetemben, ha jelented, azzal csak mások dolgát nehezíted meg akik ugyanabban a helyzetben voltak mint én, a képtől eltekinthetünk.
2023. júl. 18. 05:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Ismerünk már itt nem kell játszanod magad, tedd ki a mai kérdésed is, úgy is előbb-utóbb jön az is, ha nem lennék hozzá lusta belinkelhetném az elmúlt pár hetes a vicc részlegre áthelyezett alkotásokat.
2023. júl. 18. 05:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Elsõ bekezdés utolsó sorai:

- videókártyám nagy, régi darab

Harmadik bekezdés utolsó sora:

- 4090 videókártyáról van szó

2023. júl. 18. 11:41
 26/26 A kérdező kommentje:
Nincs megjátszás, én egy troll vagyok aki ezzel szórakozik, de hidd el, semmi ártó szándékkal nem rendelkeznek az ilyen kérdések, a normális válaszokat felpontozom, a kötözködőeket le. A képeket AI generálta, majd megoldom, hogy jobban nézzenek ki.
2023. júl. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!