Hogyan jutok el Siófokról vagy Tihanyból a Baltonon Vitorlással Szicíliába?
Figyelt kérdés
#vicc #humor #Balaton #vitorlás #Possible or Impossible #Siófok, Tihany, Révész, Hév, Hajózás, Magyar Creative Skills
2023. jún. 21. 17:27
11/28 anonim válasza:
Amikor Fiósokról kifut a hajód, és balra kanyarodik, kösd be magadat, mert az Everesten rázós az út. Ha lekésted volna, ne keseredj! Nem kitartó futók ezek a Balatonon Vitorlások. Inkább csak sétálnak. Mire felszolgálják a reggelit Cassa Blank (tudod, a bögyös pénztárnő) naptejet osztogat a kávéhoz. Csakhamar a Szajha, akarom mondani Szajna hőfödte csúcsai tűnnek fel a távolban. Tokióhoz érve szállj le, és Sziciliáig már menj riksával.
12/28 A kérdező kommentje:
Ez a Földkerülő, Földkörüli fapados turista opció, de melyik a legrövidebb leggyorsabb? És melyik a legkalandosabb?🤣😂😅😇😆😁😉🤘✌🍻🍺🍄
2023. jún. 21. 22:42
13/28 anonim válasza:
Nekem tetszik a kérdés, de sajnos meg kell várni hozzá a következő óra átállítàst.
14/28 A kérdező kommentje:
De hát azt meg miért?😂🤣😅👅😁😆😉
2023. jún. 22. 01:07
15/28 anonim válasza:
Mert az olaszoknàl más idők járnak, ok voltak régen a rómaiak, akik feltalàltàk az időt és a gépet, a mai napig nincs összevonva.
16/28 A kérdező kommentje:
Az ido es a ter mindig is letezett. Ugyanis az idonek es a ternek se eleje, se vege, se hossza nincs, nem volt es nem is lesz.🤘😎🤘👉😏👉🍄👉🍻🍺
2023. jún. 22. 08:12
17/28 anonim válasza:
Megkérdezhetem mi ez a sok kiba. emodzsi?
18/28 A kérdező kommentje:
Igen
2023. jún. 22. 08:20
19/28 A kérdező kommentje:
Sok kiba. emoji ahogy tetszik mondani🤣😂😅
2023. jún. 22. 08:22
20/28 A kérdező kommentje:
Mert szeretem oket es kellenek nekem. Gyujtom oket mint a pokemonokat a pokemon labdaba, hogy aztan harcolhassak veluk.🤣😂😅🤘😎🤘🍄
2023. jún. 22. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!