Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen vérvonal van benned?

Milyen vérvonal van benned?

Figyelt kérdés

A munkatársamon láttam pávián vonásokat.Arra voltam kíváncsi ,hány generáció volt előde pávián.

Vajon hogy hívták.Mi lehetett a kedvenc színe...stb.

2023. jún. 3. 10:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek edény származású embereket, azon belül is köcsögöket. A köcsögök hazánkba a pirézek után vándoroltak be, a nagy dúlás-fúvás időszaka után. Ismerek néhány korsót is, ők sokat jártak a kutakra és tudjuk, ennek milyen vége lett.
2023. jún. 4. 13:00
 22/29 A kérdező kommentje:
A köcsöginvázió valamikor a tatárjárás előtt lehetett.:D
2023. jún. 4. 21:22
 23/29 anonim ***** válasza:
Joestar, ezt onnan tudom, hogy a múltkor egy Dió fa alatt álltam, és rám esett a Dió.
2023. jún. 5. 03:52
 24/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, miről van szó?

Elcsúsztál egy diófán ,és így lett diófa vérvonal a családba?Mármint véletlenül egy diófától lett a gyereked?

2023. jún. 5. 05:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Ha már dió. Egyik haverom nagy komolyan mondta egyszer: A dió a legokosabb növény. Mert a dióbél olyan, mint az agy.

Akkor kezdtem el átértékelni a barátságaimat.

2023. jún. 5. 11:48
 26/29 anonim ***** válasza:

23-mas vagyok, na szóval kérdező. JoJo's Bizarre Adventure, nézd meg ezt az animét, és megtudod :D.

De igen, ma újra megtörtént, bár az út közepén volt a Dió, majd ökölbe szorította a kezét, és azt mondta: "DióTörő" :D.

2023. jún. 5. 13:51
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát engem animékkal aztán traktálhatsz.Kizavarnál vele a világból.Úgy hogy köszönöm az ajánlást, de nem élnék vele.:)
2023. jún. 5. 20:36
 28/29 anonim ***** válasza:
csimpánz
2023. jún. 5. 21:01
 29/29 A kérdező kommentje:
Olyan szép vagy olyan szőrös vagy?
2023. jún. 6. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!