Miért nem érti meg a kis proli réteg, hogy a politikusaink azért lopnak, mert ők tartják egyben nemzetünket, családunkat, munkahelyeinket és erre nem becsüljök meg őket?
Figyelt kérdés
Akinek nem tetszik, az irányítsa az országot most!2023. jún. 2. 12:24
11/24 A kérdező kommentje:
Mesterünk még májusban látta meg a napvilágot. Én még mindig örömmámorban vagyok.
2023. jún. 2. 12:42
13/24 A kérdező kommentje:
Fletóka, na az egy barom!
2023. jún. 2. 12:48
14/24 A kérdező kommentje:
:)))
2023. jún. 2. 14:10
15/24 anonim válasza:
Azé bírom ,mikor valaki 3. szrmélybrn ír valakiről, sértegetéseket, és aztán egy másik magára veszi, mind ha az a személy mondta volna...Hallóóó...a kérdezőt kell szídni.:D
16/24 anonim válasza:
Ez a rovat veszélyesebb még az ezonàl is!
17/24 Thunderfairy válasza:
Mert töled és tölem is, meg a többi embertől lopnak. Az összes. Fidesz is, ellenzék is, egy kutya. Érthetőbben kérdező. A te adódból veszik maguknak a luxust. Te vagy az egyik aki eltartja öket és te is szavazod meg öket hatalomra. Te meg a többi Fideszes vagy ellenzéki, mikor ki van hatalmon. Úgye nem azért fizeted az adóidat hogy öket eltarthasd. Kisemberek (a nép) nélkűl nincs Fidesz se ellenzék. Tehát, töled is lopnak ezzel. Érthetőbben kicsibe. Most én leszek a példába a politikus és te a nép. Te rám szavazol hogy én legyek hatalmon. Utána elmegyek lakni hozzád az egyik szobádba ingyen, mert csak. Ez az ingyen lakás a te adózásod most. Utána felveszek minden segélyt amit persze te fogsz fizetni mert én törvényesen zsebrevágom. Tehát ingyen lakásom van nálad, plusz úgy áttirom a törvényeket, mint tette a Fideszed, hogy ki se tehetsz a házadból és inkább te fizetsz hogy ottlegyek. Akkor most ezt biztosan a te érdekedbe csinálom, igaz? Ne legyél már ilyen birka. Semmi érdekünk nincs aba amit ezek csinálnak. Lázadjon már fel a nép és zavarjuk el őket valahóvá. Meddig türjűk ezt emberek?
18/24 anonim válasza:
Ugye az a degenerált nyominger, aki ezt ideírta, hogy értünk lopnak, meg nekünk lopnak, csak viccből gondolta???
19/24 anonim válasza:
Vagy aki ezt írta, tényleg teljesen nyomorékagyú volt, és komolyan gondolta, hogy a politikusok jó emberek, értünk lopnak, nekünk lopnak, és ez így van rendjén???...
20/24 anonim válasza:
Sziszka, ugye tudod h magaddal beszélgetsz harmadik személyben :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!