Mit tudtok, mi lehet mostanában Vágási Ferivel?
Figyelt kérdés
Belépett már a nyomdász szakszervezetbe? Vagy kirúgták a munkahelyéről a sok belső selejtje miatt? Esetleg rászokott az alkoholra? Adjatok valami infót!2023. máj. 25. 11:27
13/22 anonim válasza:
Olyan számítógépet vett, ami tud nullával is osztani. A tudósok csak fogják a fejüket...
14/22 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a műveletlen pronyó, de a felénél elengedtem a válaszod végigolvásának az opcióját.
15/22 anonim válasza:
Nyomdaipari vállalkozó, könyvkiadó
Jutka már nyugdíjas iskolaigazgató. Visszajár napközibe dolgozni.
A fia, a Vágási gyerek zeneművész lett.
A szomszéd Magenheim Juli sikeres bőrgyógyász. Magenheimné wellness kozmetikát, masszázs szalont nyitott.
Gábor Gábor sikeres filmstúdiót irányít.
Almának balkézről fiaszületett. Dédapja nyomdokain taxis lett.
16/22 hun_74 válasza:
Ő lett a magyar Chuck Norris...
17/22 hun_74 válasza:
#10-es kifejtenéd egy kicsit bővebben kérlek?!
Ez így túl tömör...
19/22 anonim válasza:
Köszi, tizes, de jót mulattam a nosztalgiavonaton! :D Királyság! :D
Vágási Feri meg szerintem is Chuck Norris lett, majd a hírnévtől megrészegülve munkahelyet váltott és a Metro újságot nyomtatja, szedi... :D
20/22 anonim válasza:
Nyugdíjas lett.
Néhány éve lement a Rózsába egy fröccsre, azóta nem látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!