Az ősrobbanást házilag hogy lehet előállítani?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 22:20
21/50 anonim válasza:
Addig még értem, hogy nincs fény. Ellenben ha lenne, akkor az említett alakzatok visszavernék, kivéve ha mind fekete lyukak. Illetve mi van akkor, ha eldugul wc-ből kiinduló fekete lyuk? Szupernóva lesz belőle?:D
22/50 anonim válasza:
Oh! Igen Szupernóva lesz belőle.
https://www.youtube.com/watch?v=Q_eM9qq6Zqw - A legjobb zene, a Szupernóvákhoz. :D (SzúpaNóv'a)
23/50 anonim válasza:
Amúgy rájöttem! Ami a zenében van, "Deeper, deeper" Ez okozza a szupernóvát, amikor a wc kefét túl mélyre dugod.
24/50 anonim válasza:
Áhh így már értelmet nyer ez is:
25/50 anonim válasza:
Ami azt illeti, én nagyon nem értek az ilyesmihez. De, mivel te küldöd, ezért egyet értek. Én érzem, hogy te érted az ilyesmit, így hát, a hitem, benned van.
26/50 anonim válasza:
Csak nehogy kimenjen wc-re vizsga közben a tanár, különben ajj-jajj.:D
27/50 anonim válasza:
Hát akkor lenne nekem "Ne mulass" :D Azért megnézném a reakcióját, "Tanárúr, egy pillanat, Szupernóva keletkezett a Vc-ben". :D
28/50 anonim válasza:
😂😂😂 Tanár úr, ez nem lehet elégtelen, szingularitásba kerülhetett a dolgozatom! Egyébként a szupernóva Hausdorf-dimenziója 2,68, ezt fejből számoltam ki!
29/50 anonim válasza:
Az szép :D :D :D Szó szerint "Elszingulárt" :D Én fejből 100%, hogy nemtudtam volna kiszámolni :D Írtam neked privátot, úgy viszont, mára megyek :D Jóéjszakát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!