Hányszor verted ma ki?
Figyelt kérdés
Én négyszer. és te?2010. okt. 10. 21:19
31/38 anonim válasza:
Ma csak egyszer vertem ki... :D
33/38 anonim válasza:
én még ma egyszer se...
jajjjjjjjjjjjjjj! ha már így eszembe juttattad akkor megyek is kivierni...
a szőnyeget!!! xD
me' poros
35/38 A kérdező kommentje:
utolsó, hajlékony egy tag lehetsz:D xd
2010. dec. 2. 19:33
37/38 anonim válasza:
Váárj ...mooost ááh juj..de..jó ..mindgyá. ...Á jaj elmegyeeek....na ez jó volt
38/38 anonim válasza:
Minden reggel a buszon mikor sötét van még, egyedül szoktam utazni pár kilómétert, eközbe felszokott szálni 2 cigócsaj, jó seggük van, mindig beülnek elém, a székek között van egy kis hely oldalt ahol áttudsz nyúlni a kezeddel, ma csak az egyik csaj jött és mindkét ülőhelyet elfoglalva ledőlt és pihent vagy aludt nemtudom. Seggel az ablak felé volt,fekete cicanaciban, nagyon minimálisan érintgettem az ujjammal a csaj fenekét, nem vette észre, aztán tenyérrel próbáltam meg-meg érinteni gyengéden, annyira felizgultam hogy kb 10perc után már nem bírtam tovább, az ujjaimra spricceltem, és egy jó nagy adagot enyhén ráfolyattam az ujjamról a csaj fenekére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!