Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyit tud pisilni egy...

Mennyit tud pisilni egy kentaur hány litert?

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 19:31
1 2
 11/15 Daniel Prime ***** válasza:

@10

Igen!

2023. máj. 22. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Kilencvenhétezernyolcszázhetvenmillió Köbméteres Tonna-Hordó-Akvárium Literrel felszerelt Ötvenkilencmillióhétszázhatvannyolc Tartálykocsit teli tudna tölteni.

Ő itt az úr, az úr, aki megjelent, a vízesésben. Miliméteres, esélyek, alkotás, sár. A jelen, és a múlt, és a jövő, a Kentaúrnak kentázzák a padlót, de csak azért mert kent"ázzák" megázik. Érted? Meg ázik. Miért ázik meg? Hát mert a Tartálykocsit teli töltötte.

A szóviccek értelmében, Kentában az úr, esőt teremtett azáltal, hogy túllépte a liter határt a tárolóban. Spanyolországban pedig El-Kent.

Megázás: Kentázás, és spanyolországban: El-Kent = El-Kent-Ázás.

Olyan, mint Lol-ban a Pentázás. Pentaúr volt egy Kentaúr, Penta Vízzel, ötszögbe lőtte a Gon-t, De ezt már csak a programnyelvben szereplő, Killua (Lua) Tudhatta meg. Így történt, hogy a vízesés megtörtént.

Üdvözlet. :)

2023. máj. 22. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Amennyit elképzelsz.

De leállhatnál itt a kentaur fétiseddel.

2023. máj. 23. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, azt viszont tudom, hogy a tanár és a kentaur között az a különbség, hogy a kentaur csak félig állat.
2023. máj. 23. 15:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy ló hólyagja 3-4 liter vizeletet bír el, ehhez viszont úgy kell hidratálnia magát, mint egy lónak.

Viszont, mivel a felső teste a kentaurnak egy emberé, így ennek nem tud eleget tenni, mert a ló és az ember másképp vannak felépítve.

Úgy tudom elképzelni, hogy a hólyagja is ember méretű, mert kívülről ló alul, de ott is belül a szervek úgy működnek mint az embereké.

A nők hólyagja max 500 ml, a férfiaké max 700 ml vizeletet bír el.

Most vegyük a női kentaurokat, mert fáradt vagyok számolni, 500 ml egy pisi és kb 6 alkalommal pisil egy nap. Tehát 3 litert pisil egy nap alatt.

2023. máj. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!