Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Erre van valami megmagyarázhat...

Erre van valami megmagyarázható válasz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kb. 4 napja vettem egy csomag virslit. Amikor vacsorára meg akartam volna csinálni, ugye betettem a 4 db virslit a serpenyőbe. Miközben sütögettem, pár másodperc múlva egyszerre mind a négy felrobbant és ilyen kásás cucc lett belőle, de hogy ez az arcomra is ment. Elég furán nézett ki, hát lecsuktam a gázrózsát és néztem hogy nem-e lesz valami. Hát gondoltam egyet és mikor nagyjából kihűlt beletettem ilyen műanyag tároló cuccba. Azóta amúgy pozíciókat váltott benne, alakot formált stb, és tegnap jutottam oda hogy leragasztózom. Szerintetek mit tegyek? Mert ha kidobom félek hogy kimászik? Így is aggasztó hogy egyfolytában más pozícióban találom

2023. máj. 20. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd be a fagyasztóba ott megdermed. Vagy csinálj paprikáskrumplit.
2023. máj. 20. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Tanítsd meg a virslit matematikát számolni; és küldd be magad helyett vizsgázni magyarból. Ugratás xd.
2023. máj. 20. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nullával nem lehet osztani, csinálj inkább zacskós levest.
2023. máj. 21. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Halljátok még mindig itt tartom a dobozban leragasztva és egyfolytában pozíciót vált, meg olyan mintha színt is váltana, de nem látom tisztán, én meg biztos nem veszem ki mert félek hogy kimászik
2023. máj. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!