Valaki járt már Vonatnem megyében? Illetve mostmár Vonatnem vármegye :D
Figyelt kérdés
Ma valaki megkérdezte tőlem hogy "Mi az a Vonat vármegye?" Én pedig azt feleltem rá hogy az Vonatnem vármegye, és a igen, a vonatvár megy. Ő pedig nem értette a helyzetet. Én pedig azt feleltem hogy azt kérdezted hogy a vonatvár megy e. :D2023. máj. 17. 00:00
1/4 anonim válasza:
Ez most kit érdekel???
Töröld a kérdést vagy kitépem a szívedet és megeszem...
2/4 anonim válasza:
Nem szabad a gyógyszert nitrohígítóval bevenni!
3/4 anonim válasza:
Igen, járta. Vonatnem vármegyében minden személy vonatra személyvonati pótjegy váltása kötelező.
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy a Vonatnem-vármegye, az nem vár, és nem nem is bástya, hanem vonat, a vonatnem vár pedig igaz, mert a vonat tényleg nem vár senkire, és mint már említettem nem is vár, hanem vonat, hogy megy e azt pedig nem tudom:D
2023. máj. 17. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!