Szeretnék e ha holnap a Manchester City kiütné a reál margitot ?? Én igenn, és meg is fogom ünnepelni!! (Nem vagyok Barcelona szurkoló)
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Igen üssék ki a reál margitot
Nem, a reál margit jusson tovább
11 szavazat
1/14 anonim válasza:
Sok nagyképű margit drukkerre ráférne már hogy elkenjék a szájukat.
2/14 A kérdező kommentje:
#1 így igaz
2023. máj. 16. 23:39
3/14 anonim válasza:
Szeretném ja, de úgyis elbuknak mint tavaly…
4/14 anonim válasza:
Manchester United szúrkolóként remélem a Reál behúzza
5/14 anonim válasza:
Citynél ellenszenvesebb klubb nincs a világon. A realnak legalább van múltja hiába utálják sokan. Én sem kedvelem de a két rossz közül menjen tovább a real
6/14 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, illetve kiváltképp az 1es válaszolóval. Hajrá Man City!
7/14 anonim válasza:
#5 Fingós Haaland a szátok alá rottyant egy jó levesest kidőltök mind :P
8/14 anonim válasza:
Ami nem ért egyet hogy valaki a reálnak drukkol ,azt lepontozod? 😅
Remélem ezét duplán is a Reál nyer
9/14 anonim válasza:
#8 Ezt én sem értettem soha, hogy hogyan lehet lepontozni egy szubjektív véleményt. Engemet is idegesít amikor leírom, hogy én a szalonnát jobban szeretem mint a kolbászt aztán aki a kolbászt szereti jobban lepontoz.
10/14 anonim válasza:
Mindegy hàt ennyi örömük legyen 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!