Vajon miért vicces?
Figyelt kérdés
Nem akarok undorító lenni de a fing azért miért olyan vicces hogy lehet rajta jókat nevetni2023. máj. 16. 14:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem alapvetően nem feltétlenül a fing vicces (bár kinek mi) hanem az időzítés mondjuk
2/2 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Személy szerint nem vagyok oda a f*ng témáért. Meg a más gusztustalan témákért. Persze, lehet belőle jó viccet mondani, a vicctől is függ. Vannak helyzetek amikor teljesen rendben van, de amikor a buszmegállóba azt hallom, hogy arról beszélnek, hogy "Tyú, ez de mekkorát durrant". Mondom magamba, hogy "Jöjjön már az a busz". Tehát, viccelni sok dologgal lehet, nekem mondjuk nem férne bele, hogy ilyennel vicceljek, az meg végképp nem, hogy ilyenről beszéljek.
Oh igen, régen android-on, használtam egy alkalmazást.
Ami azt illeti, csak addig használtam, ameddig a nevét el nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!