Bújócskázunk? Elbújtam, keress meg légyszi:D
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 15:23
11/22 anonim válasza:
na jó,most már kibújhatsz a piszuárból:D
12/22 A kérdező kommentje:
hát a mosógépbe mért nem néztetek be?:oXD
2010. okt. 10. 16:21
13/22 anonim válasza:
mert azt hittük legalább a szappant ismered,és nem kell mosógépbe dugni,h tiszta legyél:D
14/22 anonim válasza:
mert a mosógépbe nincs térerő :D :P
15/22 A kérdező kommentje:
végig azon izgultam nehogy elindítsák:D XD
2010. okt. 10. 16:34
16/22 anonim válasza:
következő mi lesz?:Dhova bújsz?Mosogatógép?Centrifuga?:D
17/22 anonim válasza:
basszus, pedig már azt hittem itt ülsz a szekrény mögött, mert, valaki rohadtúl röhög.
19/22 A kérdező kommentje:
gondolkodtam,hogy a szekrény mögé bújok:D Először a szennyesbe bújtam el,de zavart a sok koszos ruha:D.Onnan mentem át a mosógépbe:)
2010. okt. 10. 19:51
20/22 anonim válasza:
Asztal alatt sokkal biztonságosabb.. gondolj bele ha jön egy földrengés :O a mosógépet összezúzza egy nagy plafondarab mert köztudott hogy a fürdőszobába mindig nagyobb darabokban hullik a fa :O erre nem is gondoltál?:O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!