Tudományos felmérés: Szereted az oxigént?
Figyelt kérdés
Van egy elméletem, mely szerint az idegenek már itt vannak és elvegyültek az emberek között. Az elméletem szerint egy olyan bolygóról jöttek, ahol nem oxigént lélegeznek. Nálunk úgy élnek túl, hogy rejtett tartályban hordják maguknál azt a gázt, amit belélegeznek és az emberi külsőt gumimaszkkal mímelik.
Őket akarom most kiszűrni. Aki azt válaszolja, hogy nem szereti az oxigént, az csakis ilyen idegen lehet.
2023. máj. 13. 10:03
A kérdező szavazást indított:
Szeretem az oxigént.
Nem szeretem az oxigént.
13 szavazat
1/8 Mojjo válasza:
Ezért kell mindig elolvasni a betegtájékoztatót, mielőtt erős gyógyszereket szedsz be. Ahova azt írják, hogy nem lehet alkohollal bevenni, azt nem véletlenül írják.
3/8 anonim válasza:
Én a Halálcsillagról jöttem,ellopni az oxigént.
4/8 Daniel Prime válasza:
Ugye, Mojjo, hogy nem volt jó ötlet a "tudomány"-t beállítani figyelt kulcsszónak?
5/8 A kérdező kommentje:
Pompás eredmény született. Nem gondoltam volna, hogy ennyi idegen jelzi jelenlétét.
Ashtar Sheron, a galaktikus konföderáció főparancsnoka nincs véletlenül a visszajelzők között? Kérem jelezze, ha ezt olvassa!
2023. máj. 13. 14:30
6/8 Daniel Prime válasza:
Ez az Ashtar Sheran valami olyasmi csodalény, mint Saint-Germain?
8/8 anonim válasza:
Szeretem az Oxygène-t Jean-Michel Jarre módra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!