Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Aki jól nevelt, jót nevet?

Aki jól nevelt, jót nevet?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom ,h nevelés kérdése ,hogy valaki jókat nevet e,de az tény hogy kevés ember tud igazán jó ízűt nevetni.

Nekem pl. van olyan helyzet, h annyira fáradt vagyok, h csak ránézek valakire aki előttem van, és visítva nevetek rajta.De mai napig nem tudom ,hogy miért.Csak egyszerűen rá nézek és nevetek.

2023. máj. 11. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Visìtva?
2023. máj. 11. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja szoktam néha visítani a nevetéstől.Olyankor alig kapok levegőt, fáj a hasam, meg könnyezek.

Van olyan hogy akár egész nap tudok valami baromságon nevetni.

De kissé szalajtok mint a kisbicikli, úgy h ez már csak így megy nálam.

2023. máj. 11. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Sose felejtem el, mikor még gyerek voltam, és a Jöttünk láttunk,visszamennénket először láttam, épp tortát ettem, mikor egy jeleneten elröhögtem magam, a torta a torkomra akadt, és kihánytam mkndent.Na azóta óvatosan eszek :)
2023. máj. 11. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Aha persze
2023. máj. 11. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!