Van esélyem egy lánynál, ha idősebb nálam 5 évvel?
Mostanában bejön egy lány, nevezzük most csak úgy, hogy Padmé. Pár évvel idősebb nálam, meg másik bolygón is él, és azt is mondta, hogy sosem fog rám férfiként tekinteni.
A mentorom szerint nem kéne nőkkel foglalkoznom, mert eltereli a figyelmem és érzelemmentesnek kell maradnom, de én ennek ellenére is kikezdenék vele.
Szerintetek van esélyem??
Persze, hogy van esélyed!
Azt viszont ne hagyd, hogy a bolygója szenátora telebeszélje a fejed az Erő sötét oldalával! Egy politikus, azt se hidd el neki, amit kérdez!
Szóval tegyük fel, azt kéri tőlem, hogy mészároljak le egy rakás gyereket.
Hallgatnom kéne rá?
#4 Találkoztál már a magyar nyelvtannal?
#7 Te is jól tudod, hogy rövidesen meg fogsz halni. Így a saját lelkiismereted kérdése az, hogy gyerekeket mészárolj a saját érdekedben. Szerintem nem túl okos ötlet.
Hát egy épeszű ember nem akar eleve gyerekeket gyilkolni.Szóval aki ilyent kér tőled, azt hagyd a fenébe.
Ha szeretsz ,és a másik is szeret, azt viszonozni kell, minden feltétel nélkül.Hagyni kell kiteljesedni.Persze épp ésszel.
A szerelem szerintem nem játszadozás.Olyan élhetsz meg a másikba ,amit keresve se találsz, sőt gyümölcse is terem.
Ha meg nem szeretnek viszont, hadd ,hadd menjen az útjára.A madár is attól szép ,ha nem kalitkába zárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!