A szöcském folyton lefejeli a harangvirágot. Hogy tanítsam meg neki, hogy ne fejelje le, hanem ugorja át vagy kerülje ki?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő szegényke.2023. ápr. 26. 15:36
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy süket szegényke; először nézesd meg a fülét.
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen tegyél bukósisakot a fejére, mert ha túl sokszor lefejeli akkor bizony agyrázkódást szenvedhet ami kellemetlen tünetekkel járhat.
3/6 anonim válasza:
Meg kell neki mutatnod a helyes módszert, sok ismétléssel. Vagyis amikor néz, ugráld át a harangvirágot, ha kell tízszer, százszor! Közben a "hopp-hopp!" vezényszót ismételgesd! Minden ugrás után adj magadnak jutalomfalatot, hogy a szöcske lássa, megéri próbálkozni!
4/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy harangozó szöcske? Figyeld meg, hogy mikor csinálja. Ha csak minden negyed órában, akkor érdemes neki pici harangot felállítani és megmutatni, hogy működik a harangkötél.
De az is lehet, hogy harangozó versenyre készül, akkor minimum 2 harang kell neki, hogy tudjon dallamot játszani, de mivel 6 lába van, így 4 harang is szóba jöhet.
5/6 A kérdező kommentje:
#4: Milyen igazad van, harangozó versenyre készül, az imádkozó sáska barátja elmondta nekem :) Direkt csinálja :D
2023. ápr. 27. 10:13
6/6 anonim válasza:
Aha,én meg azt hittem,hogy egész nap ebédhez szól a harangszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!