Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A szöcském folyton lefejeli a...

A szöcském folyton lefejeli a harangvirágot. Hogy tanítsam meg neki, hogy ne fejelje le, hanem ugorja át vagy kerülje ki?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő szegényke.
2023. ápr. 26. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy süket szegényke; először nézesd meg a fülét.
2023. ápr. 26. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen tegyél bukósisakot a fejére, mert ha túl sokszor lefejeli akkor bizony agyrázkódást szenvedhet ami kellemetlen tünetekkel járhat.
2023. ápr. 26. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mutatnod a helyes módszert, sok ismétléssel. Vagyis amikor néz, ugráld át a harangvirágot, ha kell tízszer, százszor! Közben a "hopp-hopp!" vezényszót ismételgesd! Minden ugrás után adj magadnak jutalomfalatot, hogy a szöcske lássa, megéri próbálkozni!
2023. ápr. 26. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy harangozó szöcske? Figyeld meg, hogy mikor csinálja. Ha csak minden negyed órában, akkor érdemes neki pici harangot felállítani és megmutatni, hogy működik a harangkötél.

De az is lehet, hogy harangozó versenyre készül, akkor minimum 2 harang kell neki, hogy tudjon dallamot játszani, de mivel 6 lába van, így 4 harang is szóba jöhet.

2023. ápr. 27. 08:15
 5/6 A kérdező kommentje:
#4: Milyen igazad van, harangozó versenyre készül, az imádkozó sáska barátja elmondta nekem :) Direkt csinálja :D
2023. ápr. 27. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Aha,én meg azt hittem,hogy egész nap ebédhez szól a harangszó.
2023. ápr. 28. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!