Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nevetett ki a párom...

Miért nevetett ki a párom amiért azt kérdeztem tőle, hogy van e nyári fagyálló a kocsimba?

Figyelt kérdés
Azóta akárhányszor ránézek röhög.
2023. ápr. 26. 10:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
17%
5ös vagyok, na, pont az ilyen jellegű emberekre gondolok:D Fölteszel egy figyelmetlen hülye kérdést és máris abszolút butának vagy titulálva. Az ilyen emberekkel barátkozni is kár, nemhogy valami komolyabbat...
2023. ápr. 26. 11:35
 12/34 anonim ***** válasza:
67%
11-es - nem a figyelmetlen, buta kérdéssel van a baj, hanem, hogy nem kap a fejéhez, hogy "jaa, tényleg, milyen butaságot kérdeztem". Hanem még itt is rákérdez, mert nem érti az össze nem függést a nyár és a fagyálló között.
2023. ápr. 26. 11:37
 13/34 anonim ***** válasza:
0%

12, ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória.

A párja, aki összekötötte az életét vele, miért nem hívta fel erre a figyelmét?

Az ember nem mindig azt a szót mondja amire gondol. De mivel a helyes dologra gondolt, így nem veszi észre, hogy nem jó szót használt. És nem érti miért reagálnak másképp az emberek rá. Ez egyébként akár hosszú távon is becsípdhet úgy, hog ynem veszi észre a hibát.

Pl páromtól krédeztem a múltkor, hgoy hol van X edény. Mondta, hogy a pincében. Most fönnakadhatok azon, hogy mi a f*szt keresne egy teflonserpenyő a pincében, de ehelyett inkább tudomásul vettem, hogy az alsó polcra gondolt és ivettem onnan:D

Mint korábban írták, a kérdező nagy valószínűséggel az ablakmosó folyadékra gondolt.

Lehet gúnyolódni, meg lehet fejlődni. Számomra a gúnyolódás a rosszindulat jele. Ráadásul úgy játszani a nagy fölényest, hogy a szó szoros értelmében mindenki csinál ilyet, elég gáz..

2023. ápr. 26. 11:46
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Tudjátok mi a valódi baj? Hogy kérdező még most sem érti. Az egészből annyit fog fel, hogy bántják és gúnyolják. Fogalma sincs mi a baj miért nevet rajta mindenki. Továbbá az is qurva nagy baj, hogy az ilyen értelmi szinten lévők is vezetnek a fogalomban. Igen köztünk. Ott ahol a 10 éves gyerekem hátsó ülésen ül. Őszintén fogalmam sincs ez hogy kapott jogosítványt. De amikor majd balesetet okoz mert fogalma sincs semmiről majd még ő lesz felháborodva. Szóval simogassátok csak... 😑🐑🐑🐑
2023. ápr. 26. 11:51
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
14-én is ezt próbáltam leírni. Nem a tévedéssel van gond, hanem, hogy ide is ki kellett írni, mert még most sem érti az összefüggést. Ez nem autós ismeretek hiánya.
2023. ápr. 26. 11:56
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Elég baj, hogy ilyen emberek egyáltalán léteznek.

Tényleg nem az a gond, hogy felmerült benne ilyen kérdés. Az bárkivel megeshet.

De hogy még most sincs fogalma róla, az már nagyon súlyos.

2023. ápr. 26. 12:01
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne támogatni a pedagógusokat az ügyükben....
2023. ápr. 26. 12:05
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
13-as, azért akinek jogosítványa van, annak a fagyálló és a szélvédőmosó folyadék közötti különbséget is illik tudnia.
2023. ápr. 26. 12:06
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
18, illik, vagy része a követelményeknek?
2023. ápr. 26. 12:07
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
19- abszolút része, csak virágnyelven fogalmaztam.
2023. ápr. 26. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!