1/10 anonim válasza:
latinul: Francovilla; németül: Frankenstadt
Szerinted nem gyanús?
2/10 anonim válasza:
Világos, hogy minden bajai bajban van, én speciel nem szeretnék odaköltözni, mert van nekem így is elég bajom, még ráadásnak nem szeretnék ebből is bajt magamnak, bár lehet, hogy aki bajai, az úgy fogja fel, hogy annyi bajom van már, hogy még egy kicsi hozzá már nem számít, von egyet a vállán és azt mondja: - nem baj! -
5/10 anonim válasza:
A Kaján Vigyorból alakult ki, nehogy rájöjj, semmi Baja.
6/10 1112 válasza:
-Magának meg mi BAJA?
-Nekem személy szerint szülővárosom.
:):)
7/10 anonim válasza:
#6 ugyan ezt akartam mondani
-Kereszt neve?
-Feszület
-Vezeték neve?
-Kábel
-Mi baja magának?
-Szülővárosom
-Húzzon egyet
-Huuu
9/10 anonim válasza:
Már nincsen. Korábban elnyúló problémák voltak, de megoldotta ezeket a hosszúkat inka. Azóta már nincs jelen a városban. Mert elment felkészülni olimpiai úszóversenyekre.
10/10 anonim válasza:
#1 A magyarázat nagyon 1-szerű: Baja városának vannak elképesztően gazdag részei, az ide látogató spanyol turisták ezekről a frankó villákról nevezték el a települést, a német látogatóknak meg az egész városról ez a véleményük, nem csak az impozáns épületeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!