Rajzolsz nekem egy bárányt?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 19:39
11/27 anonim válasza:
Azokban legalább jót lehet vitorlázni. Egyénként te vagy a kedvencem az összes felhő közül.
12/27 A kérdező kommentje:
Én?
2023. ápr. 16. 00:41
15/27 anonim válasza:
Antoine de Saint-Exupéry idézet a Kis herceg-ből.Olvastam és példa értékkel bír.Nem rajzolok neked bárányt mert jobban hasonlitana egy elnyütt kalaphóz.Bár ha bele gondolok az is jó lehetne mert akkor beleképzelhetnéd a báránykádat olyannak amilyennek szeretnéd.De ha nincs képzelő erőd akkor meg minek rajzolgatnék vagy firkálgatnék?Egyébként is ! Ki a vihar vagy te,hogy az összes szabadidőmet egy bárányka firkálgatására szenteljem?! ( ---- ) a zárójelben a birkácskád,etesd meg.
16/27 A kérdező kommentje:
Akkor rajzolj nekem egy turkálós kalapot.
2023. ápr. 16. 12:10
17/27 anonim válasza:
Kérdező.Már csak azért sem rajzolok,vegyél magadnak kalapot.
18/27 A kérdező kommentje:
Akkor kalap, kabát, fiam.
2023. ápr. 16. 12:18
19/27 anonim válasza:
Nem tehetem, a vallásom szerint a bárány egy próféta, melyet tilos ábrázolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!