A húsvéti sonka főzési idejét a Gergely naptár szerint kell mérni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 16:51
1/5 anonim válasza:
Az élelmiszerek főzési idejét általában az alapanyag súlyára és vastagságára kell szabni, nem pedig a naptár alapján. Azonban a Gergely naptár használata hagyományosan erősen jelen van Magyarországon, és sokan a húsvéti sonka főzéséhez is ezt az időszámítást használják. Azonban fontos megjegyezni, hogy a főzési időt mindig az adott sonka mérete, vastagsága és a főzés módja (pl. forró vízben, sütőben) határozza meg, így célszerű az alapanyag főzési útmutatóját követni, és nem csak a naptárat.
3/5 1112 válasza:
Én csak a mellékződési idejét tudom; azt a maya-naptár szerint.
5/5 anonim válasza:
Nem ertem a kerdest se a valaszokat.
Milyen naptar? Milyen diszno?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!