Hogyha elfelejtettem a múlt héten átállítani az órát, akkor most vasárnap fel kell kelni hajnalban állítani?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 21:23
1/7 anonim válasza:
Már késő, hagyd úgy. Legalább ősszel nem kell majd visszatekerni!
3/7 anonim válasza:
Nekem már nagyon nagy probléma ez az egész óraállítgatás, mert én legelőször is elfelejtettem átállítani, így most már számtalanszor kellene előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, előre, hátra, stb... állítani és egészen belezavarodtam.
4/7 A kérdező kommentje:
Térjek vissza a homokórára?
2023. márc. 30. 06:58
6/7 anonim válasza:
Hány darab órát kell, mindegy mikor, átállítani? A teló, PC, tablet, a házi meteorológiai állomás, átáll magától. Nálunk ezen kívül van még 4 fali és 3 polcon álló, valamint a tűzhely és a mikró. Összesen legalább 2 percbe telt.
7/7 anonim válasza:
Ha a munkahelyen nem szóltak egész héten, hogy rossz időben jöttél, akkor már akár úgy is hagyhatod. Mindenki hozzád alkalmazkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!