Ha az infralézeres turbóhomogenetizátorban túlnyomáson működik a frappa akkor meg lehet abszorbellálni a spicbájzert a nyomás kiegyenlítés miatt vagy eszkúderelni kel?
Természetesen szegerelő szivacsosos homogenetizátorról van szó ami nem kínai hanem Eu-s Germanovics rendszerű, és pont ezért benne van még a gyapotbéléses rezgésszám fokozó hengeres tasakker.
A netről rendelve érkezett és a hiba a garancia lejárta után ütött ki rajta. Javítják ezt valahol vagy jobb ha az ember rendel hozzá storból gosting szettet?
#4
Az már hiperkecmec és háromszor balra.
Nyilván a homogenetizátor szegerelője a legjobb eszköz a krumpli szedéshez, mert hosszú a nyele. Nyilván a régi létrázós módszerrel kellene kosárba szedni meg le és fel mászkálni. Aki ért hozzá nyilván látott már össznépi krumpliszedést. A Krumplit felfuttatják hosszú karóra vagy kerítésre de nyilván amikor eléri a huszonöt méteres magasságot megáll a növésben és virágokat bont amik egész a nyár derekáig követik a tányérukkal a nap járását. Ezt követően pedig a lehajtott fejüket lehajtják. Ezzel jelzik, hogy érettek. Az elején a piros színük jelzi is, hogy még zöldek és csak éretten válnak természetes kékké. A létrás módszer nyilván fárasztó és a könnyű súly miatt a gyerekeket szokták felküldeni. De a krumpli igen agreszív érett állapotban ezért lelökdösik a gyerekeket akik közül azért náhány szerencsés túl élheti a zuhanást.
Az ipari forradalom első gőzmeghajtású krumpliszedői vetettek véget a krumplik vérengzésének, bár akkor még drágák voltak a gőzmeghajtású eszkúder nélküli homogenetizátorok és eltartott velük a szedés akár napokig is. És sok krumpli meg is sérült ami szinte lehetetlenné tette a cukrászati felhasználásukat. A mai napig probléma a cukrászatban a krumpli felhasználás.
A macerátorok persze jó kiegészítők de nem nélkülözhetetlenek, a himbás térkiegyenlítővel a felesleges ágakat félre lehet hajtani a termés elől, hogy könnyen le lehessen szedni és a legtöbb helyen használják is.
Gyakorlottabb Krumpliszedők viszont akár a levelek takarásában is érzésből távolítják el a krumpli fejeket a szárról.
De azt megjegyezném, hogy akimagozásnál a fogpiszkáló használata sérülést okoz a növényben a felszín alatt így a tárolás lehetetlenné válik. Márpedig a krumplibefőtnél nem lehet megbarnult gyümölcsöt használni.
És ez a bökkenő a fellépő túlnyomással is, hiszen sérülhet a növény és a szerszám sem abszorbellál a megfelelő frekvenciaszámon.
Ettetek már nagyon összerázott krumpli lekvárt?
Na ugye, hogy nem. Ehetetlen. Azt már csak leturmixolni lehet rókafarokkal vagy hatos anyával.
Felesleges számolgatni ha egyszer hat köbméteres konténerekbe kerülnek eleve és a divergens egyenletekkel való számolás is a hypofiloxférákban pontatlan lenne nemhogy a Hausdorf féle dimenziós számolás.
A krumpli már csak a görbe alakja miatt is és a különféle méreti okán is egyenként való lemérést igényelne.
Annak meg mi értelme?
A raktárakban meg eleve sós vizet fecskendeznek beléjük amitől a súlyuk nagyobb, hogy jobban el lehessen adni és a külső héj feszesebb, hogy szebbnek hasson a pulton. Aki végül haza viszi és otthon kalapáccsal feltöri a héját nem térfogat levest fog főzni belőle, hanem eleve a súlyával mérve vette. Süthet akár kilógram fagylaltot is vagy hortobágyi csalafintát, vagy ráklevest de tömheti bébi fókákba is.
A dimenzió számítás a kereskedelemben nem számít, azzal csak a vizsgák előtt álló diákokat kínozták a tanárok történelem órán. Te is rá vagy feszülve, mert a dolgozatírásra való készülés ekkora vizsgadrukkot okozott.
A gosting szettet is azért kérdeztem mert amíg az érett krumpli gosztingol a csonthéj rajta képlékeny amiért is óvatos pakolással és észszerű egybeforgatással egy egy konténerbe akár négy tonna is kényelmesen elhelyezhető. Csak nem értek hozzá annyira, hogy tudjam a helyes beállításokat.
És persze ha elviszi tőlem a megrendelő a cupákfeldolgozóba, ott shortolják a termést és konvergálóba teszik, nem a darálóba akarják vinni, jövőre már ugyanezt csak fele annyiért termelhetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!