Egy számítógépes játékot meg lehet szentelni?
Figyelt kérdés
És ha megszentelik és aztán lemásolják, akkor a másolat is szent lesz?2023. márc. 19. 20:48
2/11 anonim válasza:
Előttte még boldognak kell lennie a játéknak. ♥ ♥ ♥
(Elnézést, ha tiszteletlenség)
3/11 anonim válasza:
* Most jövök rá; hogy nem is tudom ezeket a fokozatokat. Akkor semmi. ♥♥
És bocsánat mégegyszer.
4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem felszentelni, hanem megszentelni :)
2023. márc. 19. 22:44
5/11 anonim válasza:
Jaj, bocsánat, a macskám ellopta a billentyüzetemet.
8/11 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) Csak mást jelent a két fogalom. Felszentelni csak embereket lehet, megszentelni (elvileg?) bármit. A kardokat is olykor megszentelték régen a csatákban, meg földet, épületeket, kenyeret, vagy vizet szoktak még megszentelni ma is. De nem tudom, hogy számítógépes játék megszentelésére van-e elvi lehetőség.
2023. márc. 19. 23:06
9/11 anonim válasza:
Még jó hogy a karddal amit megszenteltek,nem vágták le a sir füleit.
10/11 anonim válasza:
A Diablo című játékot pl. tilos megszentelni, mert ha az ördögöt megszentelik, az olyan paradoxont idézne elő, hogy a világegyetem logikai hurokban megsemmisülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!