Volt aki már valaha elaludt egy MR vizsgálaton? 😆
Én kifejezetten élveztem a bentlétet, illetve a hangokat.
El nem aludtam, mert kb 15-20percig tartott, de ha kicsivel tovább aradok, bizts elalszok.
Viszont hallgatok goat meg dubstepet, valoszinüleg amiatt tetszett.
Nekem összesen fél órás volt, de kicsivel több mert volt egy idő amikor bejött a doki lecsekkolt hogy minden rendben van-e és mindta hogy most adja be a kontrasztot.
De elaludni ha több időm sem lett volna se tudtam volna😂
Én ilyen rock-metal zenéket hallgatok de vannak elektromos zenék is amiket szoktam hallgatni de ez akkor is túl volt nekem😆
A hülye technikust kirúgom.
Mondtam neki, hogy szunikálok egy kicsit. Szóljon, ha kész a vizsgálat. Ez a barom meg elment a szülészetre udvarolni.
Egy fél órát szédítette a főnővert. Közben a gép teleszkennelte az összes szervert, és már a NATO rendszerére is kezdett mentegetni...
Az első válaszoló drogos mint én.
Viszont én bealudtam,a monoton búgástól…
Mikor meg bekisbáltak,hogy “tarccsa bent” ,lefejeltem a “cső” tetejét,és rohant be az aszisztens,hogy mi-hogy-minden-rendben?
2 percre rá jött a kontraszt anyag.
Na má’ most elárulnák a pontozisták,hogy az 1 és 4 mér’ lett lepontozva?
Pontozz engem is le,de válaszolhatn is.Vagy nehéz a betükkel játszani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!