Hogy jön ki a pap a templomból?
Mintha mise történt volna.
Lekési a székely a vonatot:
-Eredj csak, a jegy úgyis nálam van!
Rendőr folyton vesz újabb és újabb italt az automatából, dobálgatja bőszen be az érméket. Mögötte áll a sor, s már rászólnak, siessen. Mire a rendőr:
- Addig játszom ,amíg nyerek!
Iskolában a tanító néni azt kéri a gyerekektől, hogy mondjanak ritka állatokat. A gyerekek sorolják; medve, róka, oroszlán, tigris...stb
Pistike hirtelen felkiált:
- Gurulós bagoly!
A tanító néni elcsodálkozik:
- Én még nem is hallottam ilyen nevű állatról, biztosan nem is létezik.
- De igenis létezik! Nekünk is van otthon egy. Jöjjön el a tanító néni és nézze meg!
Másnapra a tanító nénit majd szétveti a kíváncsiság, így hát elmegy Pistikéékhez családlátogatásra és azt mondja a gyereknek:
- Pistike mutasd már meg azt a gurulós baglyot!
A gyerek átszalad a szomszéd szobába, és betolja a dédnagyapját, aki tolószékben ül. A tanító néni így szól mosolyogva:
- Azt látom Pistike, hogy gurul, de a bagolyhoz nem sok köze van.
- Várjon egy kicsit!
Szabadkozik a gyerek és odafordul az öreghez:
- Dédipapi, mikor szexeltél utoljára?
- Hu hu hu hu húúú húúú...
Testhez simuló hosszú szoknyában a vonatra készül felszállni egy szőke bombázó. Mivel a szoknya nem engedi, hátranyúl, hogy a cipzárat megigazítsa. Újabb próbálkozás, de a szoknya nem enged. Hátranyúlás, cipzár igazítás. Megint egy lépés felfelé, de a szoknya csak nem enged. A nő újra hátranyúl, cipzár igazít, erre a mögötte álló férfi megfogja a nő formás hátsóját, és feltolja a vonatra, erre a nő megfordul, és egy hatalmas pofont lekever a férfinek, majd rákiabál:
- Mit képzel, maga perverz állat? Mit fogdos???!!!
Mire a férfi:
- De asszonyom! Mivel a sliccemet már teljesen lehúzta, azt hittem ennyit már megengedhetek magamnak!
#3 😂👍🏻
rendőr járőrözés közben talál egy tükröt, nézi, nézi, hogy milyen ismerős a pofa! Annyira nem hagyja nyugodni a dolog, hogy este a párnája alá teszi a tükröt.
Észreveszi a felesége, és amikor a rendőr elalszik, nagy óvatosan kihúzza a párna alól és belenéz:
- A francba, tudtam, hogy van egy másik nője, de hogy ilyen öreg és ronda?
A Favicc megunta, hogy állandóan csúfoljàkba reccs miatt, ezért kijárata a faiskolàt és immár büszkén megy az erdőbe, hogy fitogtassa tudományàt.
Találkozik az Anyósviccel.
-Szia, én az Anyósvicc vagyok, az anyósok ugratàsàra lettem kitalálva.
Megy tovább, találkozik a Rendőrviccel.
-Erdőt, egészséget, én a rendőrök heccelésére lettem kitalálva.
Megy tovább, találkozik a Politikàval.
-Szia,én a Politika vagyok.
-Na jó, elmész a P...
-Anyuu, van valami apu szemében!
-Semmi baj kisfiam, tedd csak ki a tányér szélére!
Anyuka:-Pistike, kérlek ne hintázz a nagypapán.........
Pistike, légyszíves, ne hintázz a nagypapa!.... Puszika, ha tovább hintazol a nagypapa, mellé akasztalak.!
Mi történik ha elüti a matek tanárt egy autó? Már nem számít
Shit, autocorrect, bocs.
Nagypapa=nagypapán
Puszika= Pistike.
Ezért kéne atolvassam mielőtt küldöm..
6 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!