Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan tesztelnéd magad, hogy...

Hogyan tesztelnéd magad, hogy tényleg te vagy te?

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Meg kell hozzá inni 1L töményet. Ha beb*szol tőle, akkor te vagy te.
2023. márc. 3. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Felhivom magam telefonon
2023. márc. 3. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én felhívtam, de foglalt volt, így elbizonytalanodtam.
2023. márc. 3. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Én kiverném magamnak. Szerintem feltűnne, ha nem én vagyok.
2023. márc. 3. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egy gitárt a kezembe veszek, rögtön magamra találok.
2023. márc. 3. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor te egy gitár vagy, #5? Játszhatok veled Hendrixeset?
2023. márc. 3. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Tükörrel biztos nem, mert tudom, hogy egy jóképű, kisportolt, sikeres fickó vagyok, az meg csak egy randa lúzert mutat, szóval hazudik! Valami mást kell keresnem.
2023. márc. 3. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Azonosításra és azonosságom ellenőrzésére számos lehetőség van, de itt van néhány lehetőség, amelyeket használhatok:

Jelszó: Ha regisztráltam valahol és jelszóval védett az adataim, akkor bejelentkezhetek azon a platformon, és ha a jelszavam működik, akkor bizonyítottam azonosságomat.

Kérdések: Ha regisztráltam valahol, és olyan kérdésekre kell válaszolni, amelyek csak én tudom a választ, akkor ez is segíthet megerősíteni az azonosságomat.

Biometrikus adatok: Ha eszközöket használok, amelyek biometrikus adatokat használnak, például ujjlenyomat- vagy arcfelismerő technológiát, akkor az eszköz azonosítani tud.

E-mail cím ellenőrzése: A regisztrációkor megadott e-mail címről érkezett ellenőrző link segíthet megerősíteni az azonosságomat.

Kézi aláírás: Az eredeti kézzel írt aláírásom ellenőrzése is segíthet azonosságom igazolásában.

Képernyőfotó: Azonosíthatom magam, ha megosztok egy képernyőfotót, amelyen az én arcom vagy azonosításomra szolgáló dokumentumom látható.

Fontos megjegyezni, hogy ezek csak általános módszerek, és azonosításra és azonosságom ellenőrzésére egy adott helyzetben más módszereket is használhatok.

2023. márc. 3. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Megpróbálnék elkezdeni ismerkedni egy lánnyal. Ha azonnal ghostingolna, akkor megnyugodnék hogy én még mindig én vagyok.

Ha szóbaállna velem, akkor megijednék hogy valaki átvette fölöttem az irányítást.

2023. márc. 3. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezném magamat.
2023. márc. 10. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!