Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A szellemek miért nyitják ki...

A szellemek miért nyitják ki az ajtót, ha falon át is tudnak közlekedni?

Figyelt kérdés
Egyedül voltam itthon, és éppen zuhanyoztam, amikor a fürdőszoba ajtaja szép lassan kinyilt. Egyből gondoltam, hogy Marika néni szelleme trollkodik megint, és biztos ő is csak zuhanyozni jött. De azán elgondolkodtam, hogy miért nem a falon át jött be? Őt is próbáltam erről megkérdezni, de nem szól hozzám. Biztos haragszik valamiért. :c
2023. febr. 18. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelezni akarta, hogy ott van
2023. febr. 18. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelezni akarta, hogy magas lesz a vízszámla ha tovább fürdesz.
2023. febr. 18. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megszokásból.

Marika néni szelleme el volt kicsit bambulva és úgy megijedt szegény, amikor meglátott téged, hogy szerencséje volt, hogy már kipurcant, mert szörnyet halt volna ijedtében.

Megjegyzem, nem szép dolog ártatlan békés szellemeket halálra ijeszteni.

Legközelebb ha fürdesz, gyakran kopogj, hogy más is tudja, hogy foglalt a fürdőszoba!

Törődjünk egymással gyerekek!

2023. febr. 18. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Figyelemfelhívásból, szórakozásból.
2023. febr. 18. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Marika néni már öreg,hogy fejjel menjen a falnak.

Amúgy meg lehet a falon is átment párszor mikor zuhiztál és verted,csak nem akarta hogy észrevedd.

2023. febr. 18. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is szellem vagyok, bár engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelsz a fürdőszobában.
2023. febr. 18. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szólni akart,hogy nem tud zuhanyozni mert a víz egyszerűen átmegy rajta és ahogy át akart menni az ajtón megbotlott a küszöbben és ráesett a kilincsre és benyitott véletlen
2023. febr. 27. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!