Hány ágú villával esztek?
Hej bátyuska, nincs nekem villám már, szegény ukrán menekült vagyok esedezve kérem a gazdag EUs polgárokat nem botránkozzanak meg illetlen étkezésemen, mert a sültet, meg a burgonyát csak marékkal lapátolom be és a leveskét meg csak hörpölgetem, a jó kis zöld scsit, ebben a nagy szegénységben.
Hej, ha a jótét lelkek adakoznának egy kis benzinecskét a Lamborghinimbe, nem is kell sok, csak százötven literecskét, irgalmas jótevőim, mert el kell jutnom a Riviérára, ahol ha villám nincs is, csak egy kicsinyke házacska, mert még húsz szobás sincs az lelkecskéim, ott aztán vár az én aprócska kis hajócskám, kicsinyke kis ladikocska, száz méter sincs az, olyan apró.
Druzsba, moj braty, de ha még pár száz tankocskát, meg rakétácskát is adnátok, meg két-háromszáz F16-ost, csak hogy mindenki lássa, milyen jó emberek is vagytok, igen megköszönném és megáld majd benneteket a kijevi szent Olga.
товарищ ezt csak így csendben itt hagyom ezt(miért nem szabad bennehagyni a kanalat a konzervben):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!