Gyurcsány tényleg elieneket akar egy Hortobágyi gazdaságába?
Figyelt kérdés
Barátom azt mondta a Gyurcsány ezzel akar pénzt keresni, hogy a nyolcadik utas a halál című dokumentumfilmben bemutatott állatokat nevel a hortobágyi gazdaságában. Nem láttam azt a filmet, de biztos hogy nem veszélyetelen állatokról van szó. A kormány ezt remélem nem hagyja tétlenül, mit szóltok hozzá?2023. febr. 13. 11:33
A kérdező szavazást indított:
A kormány nem fogja hagyni
Ha a kormány nem jelenti be rögtön az ellenintézkedést én megyek tüntetni
Gyurcsánytól kitelik, a viszont kormányt nem fogja érdekelni, de többet én nem foglalkoznék vele, max a sörözőben beszélek róla a haverokkal
Gyurcsánytól sok minden kitelik, de megnézem este a híradóban igaz e
Gyurcsány nem akar elieneket telepíteni a Hortobágyra
8 szavazat
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem nem ügyes. Most már minden idióta úgy látszik hozzáfér a nethez.
7/7 anonim válasza:
Ez még hasznos is lehetne. Az alien tojás sokkal nagyobb, mint a tyúktojás, kiadósabb rántotta készülhet belőle. Csak ne lenne pók a közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!